marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: aventura

Abonare RSS

Aventura ,,Kong: Insula Craniilor”, de acum în cinema

Producătorii peliculei „Godzilla” regândesc originile unuia dintre cei mai puternici monștri mitici în „Kong: Insula Craniilor”, din 10 martie, odată cu premiera pe marile ecrane din toată ţara a filmului marca Warner Bros. Pictures, Legendary Pictures și Tencent Pictures. O aventură originală și palpitantă regizată de Jordan Vogt-Roberts („Regii verii”), filmul ne spune povestea unei echipe diverse formată din oameni ... Citeşte mai departe »

Owen Wilson va fi tată pentru a doua oară, în urma unei aventuri

Actorul Owen Wilson va deveni tată pentru a doua oară, după ce a avut o aventură cu o antrenoare de fitness pe care a lăsat-o însărcinată, scrie presa americană. Antrenoarea de fitness Caroline Lindqvist nu formează un cuplu cu Owen Wilson, cei doi având doar o aventură, din care se va naște însă un copil pe care au decis să-l ... Citeşte mai departe »

Aventuri din adolescență: Victor Ponta a dormit într-o gară din Paris, la 17-18 ani

Premierul Victor Ponta a dormit, două săptămâni, într-o gară din Paris, în timpul unei aventuri adolescentine, la vârsta de 17-18 ani, când, fiind plecat în Franţa într-o tabără, a decis să rămână acolo, dar a revenit în ţară după opt luni. Dezvăluirea inedită a fost făcută de mama premierului, Cornelia Naum, la emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3. „A ... Citeşte mai departe »