vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: bani

Abonare RSS

Șase lucruri pe care le-am înțeles, până acum, despre bani

foto Prima mea amintire legată de bani e de când aveam vreo patru-cinci ani. Aveam un păpușoi blond, pe nume Gelu, dar visam ca parteneră de joacă o maimuță. Vie, reală, vreau să zic. Dezvoltasem o pasiune pentru ele și mi se părea că nimic nu mi-ar mai fi trebuit în viață decât o maimuțică. Am rugat-o pe mama cu ... Citeşte mai departe »

Cornel Ilie lansează o idee inovatoare pentru a strânge bani în scop caritabil

Prezent în cadrul Zilelor Biz de săptămâna trecută, pentru a vorbi despre implicarea sa în activităţi de responsabilitate socială, Cornel Ilie (Vunk) a lansat o idee inovatoare prin care artiştii se pot alătura celor în dificultate: cedarea unei părţi semnificative din încasările de pe YouTube. Liderul trupei Vunk a explicat că ideea i-a venit tocmai de la comportamentul pe care-l ... Citeşte mai departe »

Sir Anthony Hopkins: Soția mea adoră să-mi cheltuiască banii

Într-un interviu impresionant acordat publicației Daily Mail, Sir Anthony Hopkins vorbește despre copilăria sa, despre începuturile sale în actorie, precum și despre viața sa privată, menționând, printre altele, că soția sa, Stella Arroyave, este „o femeie minunată”, care adoră să-i cheltuiască banii. Reporterul Daily Mail, care s-a întâlnit cu Sir Anthony Hopkins pentru a realiza acest interviu, povestește cum actorul ... Citeşte mai departe »

Patru din zece femei ascund sumele de bani cheltuite pe haine și pantofi

În jur de patru din zece femei nu dezvăluie partenerilor de viață sumele de bani cheltuite pe haine și pantofi, arată un sondaj recent. La sondajul realizat de Daily Mail au participat 1.363 de adulţi implicaţi în relaţii, iar conform răspunsurilor lor, 37 % dintre femei preferă să treacă sub tăcere adevăratele sume de bani pe care le-au investit în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus