duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: barbati

Abonare RSS

Opt tendințe majore în casa burlacului contemporan

foto; unsplash.com Se știe, bărbații sunt făpturi simple, nu au nevoie de multe lucruri pentru a fi fericiți. Însă burlacii secolului 21 au creat totuși o tipologie (destul de) diferită: călătoresc mult, au o dietă echilibrată sau chiar gătesc, fac sport, își clădesc o carieră sau au pornit din pasiune un business propriu, sunt independenți, foarte informați, conectați la lume, ... Citeşte mai departe »

100 de lucruri (sau vietăţi) care mă scot din minţi

foto Acum ceva vreme am scris,pe un blog care nu mai există, despre lucruri, fiinţe sau situaţii care mă enervează la culme –și s-au strâns o sută, da, un singur om chiar poate avea atâţia pitici pe creier! Corina, cu articolul ei despre ce o face zen și fericită, mi-a amintit de ele. Le-am recitit, încă sunt valabile, așa că vi ... Citeşte mai departe »

Femeile împart la trei, bărbații înmulțesc cu trei! Ambele sexe mint în privința fostelor iubiri

Cu toții presupunem de multă vreme că femeile nu dezvăluie niciodată numărul real al partenerilor lor de sex, și că bărbații tind să „înflorească” astfel de informații pentru a-și crește masculinitatea în ochii celor din jur. Acum, un studiu confirmă aceste bănuieli, arătând că femeile împart la trei cifra ce reprezintă fostele lor iubiri, în timp ce bărbații o înmulțesc ... Citeşte mai departe »

Studiu: bărbații sunt mai romantici decât femeile și se îndrăgostesc mai repede la prima vedere

Bărbații sunt mai romantici decât femeile, arată un studiu realizat recent al cărui rezultat ne-ar putea surprinde. Pe de altă parte, deloc neașteptat, cercetarea relevă faptul că reprezentanții sexului masculin se îndrăgostesc la prima vedere într-o mai mare măsură decât femeile. Cercetarea, realizată de un grup de academicieni și publicată în cartea „The Normal Bar”, arată că 48 la sută ... Citeşte mai departe »

Bărbații se simt mai atrăgători odată ce devin tătici

Femeile sunt mai frumoase atunci când sunt însărcinate, iar conform unui nou studiu, și bărbații se simt mai atrăgători, însă abia după ce bebelușul lor vine pe lume. Oamenii de știință de la Universitatea California – Santa Barbara au descoperit că imaginea despre sine a bărbaților se îmbunătățește considerabil odată ce devin tătici. Una dintre teorii sugerează că masculinitatea lor ... Citeşte mai departe »

Allan Pease: „Femeile şi bărbaţii sunt egali, dar nu îşi doresc aceleaşi lucruri!”

Allan Pease, renumitul expert în comunicare nonverbală şi unul dintre cei mai populari autori publicaţi de Curtea Veche Publishing, s-a întâlnit cu cititorii şi fanii săi la Cluj-Napoca. Întâlnirea cu Mr. Body Language, aşa cum este supranumit Allan Pease, marchează pentru Curtea Veche 12 ani de când editura publică seria sa de cărţi. În România, cărţile Allan şi Barbara Pease ... Citeşte mai departe »

Lucky Marinescu: „Dragostea o simți imediat, nu îți trebuie filosofie mare să știi cine e îndrăgostit sau nu”

Lucky Marinescu, o doamnă a muzicii uşoare româneşti şi tododata apărătoare a femeii şi feminităţii, spune că un om îndrăgostit este foarte ușor de citit și mărturisește că niciodată nu a început o relație cu un bărbat care aparținea altcuiva. „Dragostea o simți imediat, nu îți trebuie filosofie mare să știi cine e îndrăgostit sau nu”, spune Lucky Marinescu . ... Citeşte mai departe »

Studiu: marțea e ziua cea mai puțin sexy a săptămânii. Sâmbăta, pe primul loc

Marțea a fost decretată oficial cea mai puțin sexy zi a săptămânii, cuplurile fiind atunci mai predispuse să meargă la culcare fără ca înainte să aibă parte de intimitate fizică. Dar, atunci când decid, totuși, să se relaxeze prin sex, majoritatea preferă să o facă păstrând lumina aprinsă, arată un studiu dat publicității recent. Numai 4 % dintre cele 1654 ... Citeşte mai departe »

Zoia Alecu: „Pentru mine, un bărbat sexy trebuie în primul rând să fie deştept”

Boema folkului românesc vorbește cu umor și onestitate despre viață, despre oameni și întâmplări, despre ea însăși. Totodată, nu-și ascunde micile sau marile nostalgii și tristeți, despre care spune că dau culoare și rost existenței sale. Zoia Alecu, într-un dialog inedit cu LaRevista.ro. Care este cea mai mare reuşită din cariera ta? E complicat să spun care este cea mai mare ... Citeşte mai departe »

Stela Popescu: „Eu cred și acum în dragoste, chiar dacă am aproape 80 de ani!”

Într-un interviu inedit pe care ni l-a acordat recent, Stela Popescu vorbește cu deschidere despre importanța frumuseții, despre feminismul prost înțeles al zilelor noastre, despre relațiile dintre femei și bărbați, precum și despre dragoste, care nu are vârstă, ci doar timpul și oamenii potriviți.   Cât de importantă e frumusețea în actorie? E importantă, dar nu primordială. Știi ce se ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus