duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: Ben Affleck

Abonare RSS

,,The Accountant: Cifre periculoase”: cele mai mari încasări din România

După ce a avut premiera pe marile ecrane în acest weekend, ,,The Accountant: Cifre Periculoase” a realizat un impresionant rezultat de box office şi a cumulat încasări în valoare de 710.669 lei, fiind vizionat în cinematografe de un număr de 35.652 spectatori. Câştigătorul Premiului Oscar (Argo), Ben Affleck joacă rolul principal în filmul ,,The Accountant: Cifre periculoase”, a cărui regie ... Citeşte mai departe »

,,Batman Vs. Superman: Zorii Dreptăţii” domină box office-ul românesc

Pentru al doilea weekend consecutiv, filmul ,,Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii” îşi menţine poziţia de lider în box office-ul românesc, fiind vizionat de 38.857 spectatori şi generând încasări în valoare de 864.313,89 lei. Cu un total de 213.280 spectatori pâna în momentul de faţă, producţia Warner Bros. Pictures a cumulat venituri totale de 4.483.780,35 lei în doar o săptămână de ... Citeşte mai departe »

Jennifer Garner și Ben Affleck divorțează

foto Actorii Jennifer Garner și Ben Affleck au anunțat că divorțează, la o zi după cea de-a 10-a aniversare a căsătoriei lor. Într-un comunicat de presă comun, cele două staruri cer să li se respecte intimitatea. „După îndelungată perioadă de gândire şi o analiză atentă, am luat dificila decizie de a divorţa. Vom continua să avem multă iubire şi prietenie ... Citeşte mai departe »

Oscar 2013: „Argo”, cel mai bun film. Ben Affleck, teribil de emoționat pe scenă. Citește lista câștigătorilor

Lungmetrajul „Argo”, de Ben Affleck, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 85-a gală de decernare a acestor premii, care a avut loc duminică, la Dolby Theatre din Los Angeles. Cea care a prezentat cea mai importantă categorie a premiilor Oscar, „cel mai bun film”, a fost prima doamnă a Statelor Unite, cu ajutorul actorui ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus