duminică , 24 octombrie 2021

Arhivă etichete: bijuterii handmade

Abonare RSS

Special LaRevista.ro: 12 idei de cadouri de Crăciun

foto Poate ați fost inspirați și ați cumpărat, deja, cadouri de Crăciun pentru toți oamenii voștri dragi. Dacă nu, vin să vă dau câteva idei, ca să nu ridicați din umeri în dimineața de 26 Decembrie. Pulover cu aplicații, de la Mango L-am văzut de curând pe site și m-am îndrăgostit de el. Recunosc, ăsta e un cadou pe care ... Citeşte mai departe »

Lucrurile pe care le facem cu mâinile noastre

foto Am avut mereu o mare admirație față de oamenii care pot face cu propriile mâini lucruri frumoase și valoroase. Când am venit în America, m-am gândit chiar mult la asta: ce bine ar fi fost să am o meserie mai practică, pe care s-o pot lua cu mine oriunde în lume, și care să mă ajute să-mi câștig existența ... Citeşte mai departe »

Anca Rădulescu: „Plăcerea mea de zi cu zi? Să privesc oamenii”

Anca Rădulescu, designerul bijuteriilor handmade Prochaine, într-un interviu inedit, despre lucruri obișnuite: care sunt plăcerile ei cotidiene, în ce carte i-ar plăcea să locuiască, ce n-ar purta niciodată și cum își bea cafeaua. Savurați! Care sunt primele lucruri pe care le faci dimineaţa? Admir cerul, indiferent de anotimp. Cum arată o zi perfectă pentru tine? O zi pe care mi-o ... Citeşte mai departe »

Anca Rădulescu: cinci bijuterii preferate

Am invitat-o pe Anca Rădulescu, creatoarea celor mai inedite bijuterii handmade românești – Prochaine – să pună pe hârtie cinci dintre accesoriile sale favorite. Alegerile ei sunt o adevărată inspirație pentru toți iubitorii de frumos. Inelul Selda Okutan Îmi place această bijuterie pentru că îmi aminteşte că, din când în când, trebuie să ne oprim din ritmul ameţitor al fiecărei ... Citeşte mai departe »

Designerul Anca Rădulescu a dus Prochaine la târgul Who’s Next Paris

Designerul Anca Rădulescu, creatoarea bijuteriilor handmade Prochaine, s-a întors recent de la unul dintre cele mai importante târguri de design europene, Who’s Next Paris, care a avut loc între 6 și 9 iulie, în capitala franceză. La Who’s Next Paris, Anca Rădulescu a prezentat publicului creații incluse în cele mai recente colecții Prochaine, „Particule” și „Suspended”. Totodată, vizitatorii centrului de ... Citeşte mai departe »

Prochaine: trei accesorii perfecte pentru primăvară

Nici un anotimp nu este mai potrivit decât primăvara pentru a ne aduce aminte de accesoriile preferate și a le asorta la noile noastre ținute, de acum mult mai lejere și mai feminine. V-am pregătit trei sugestii, trei accesorii deosebite, realizate de designerul Anca Rădulescu, creatoarea brandului de bijuterii handmade Prochaine. Colierul Prochaine Demya Grație stilului inovativ în care a ... Citeşte mai departe »

Designerul Anca Rădulescu lansează o nouă linie de bijuterii – Prochaine Silver

Designerul Anca Rădulescu, deja cunoscută pentru bijuteriile sale handmade din zale împletite în manieră medievală, pregătește un moment important pentru brandul pe care l-a creat, Prochaine. Ea va lansa o nouă linie de bijuterii, Prochaine Silver, în premieră la târgul de bijuterii Inhorgenta München, care va avea loc între 22 și 25 februarie, în Germania. După ce a prezentat, în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus