vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: boala

Abonare RSS

Michael Douglas a mințit în legătură cu tipul de cancer de care a suferit

Michael Douglas recunoaște că a mințit în legătură cu tipul de cancer de care a suferit. Starul a explicat că, în perioada în care a dezvăluit că e bolnav, se afla pe punctul de a porni într-un turneu de promovare a filmului „Wall Street: Money Never Sleeps” și că nu a vrut ca diagnosticul său să afecteze proiectul. Invitat în ... Citeşte mai departe »

Actriţa Irina Petrescu a murit la Spitalul Elias

Internată în urmă cu două săptămâni la Spitalul Elias, din Capitală, actriţa Irina Petrescu, în vârstă de 71 de ani, s-a stins, marți, din viaţă. Surse medicale susţin că artista suferise de o boală foarte grea, care a intervenit relativ recent, dar care, din păcate, a evoluat galopant. Medicii nu au făcut, însă, publice, până la această oră, detalii cu ... Citeşte mai departe »

Săptămâna Mondială a Glaucomului: oftalmologii discută despre importanța bolii

Organizația Mondială a Sănătății avertiza, în anul 2011, că boala glaucomatoasă este considerată principala cauză a orbirii ce poate fi prevenită. În lume, se estimează că există 70 de milioane de persoane care suferă de Glaucom Primar cu Unghi Deschis, dintre care 50% sunt încă nediagnosticate. Dintre cei care au diagnosticul cert, aproximativ 10% vor deveni orbi bilateral în următorii ... Citeşte mai departe »

Doar 20% dintre pacienții cu scleroză multiplă din România primesc tratament

În România, din cauza fondurilor insuficiente, pacienţii cu scleroză multiplă sunt nevoiţi să aştepte peste 12 luni pentru a beneficia de un tratament compensat de către stat. În acest timp, boala progresează într-un ritm rapid, şi handicapul devine din ce în ce mai sever. Costul tratamentului este de circa 15,000 euro pe an pentru un pacient, bani pe care aceștia ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus