marți , 14 iulie 2020

Arhivă etichete: Bogdan Malaele

Abonare RSS

„Ediție specială”, cu Horațiu Mălăele și fiul său, Bogdan, la Cinema „Florin Piersic”

„Ediție Specială”, cel mai nou spectacol marca Horațiu Mălăele, va fi prezentat publicului spectator din Cluj, de Ziua Internațională a Femeii, pe scena cinematografului „Florin Piersic”. Maestrul ironiei și al hazului va fi secondat pe scenă de fiul său, Bogdan Mălăele, un foarte bun regizor și actor din tânăra generație, alături de interpretul Radu Captari. Protagoniștii spectacolului „Ediție Specială”  vor ... Citeşte mai departe »

„Ediție specială”: un spectacol cu Horaţiu și Bogdan Mălăele

Horațiu Mălăele, maestrul ironiei și al hazului inteligent, revine în luna iunie pe scenele din Brașov, Cluj-Napoca și București, în noul său spectacol fascinant și plin de umor, „Ediție Specială”. De această dată, Horațiu Mălăele va fi secondat de fiul său, actorul Bogdan Mălăele. Muzica, special aleasă de îndrăgitul artist Radu Captari și melodiile noi compuse pe texte ce aparțin ... Citeşte mai departe »

„Funeralii fericite”: Horațiu Mălăele joacă din nou alături de fiul său, Bogdan

Horațiu Mălăele joacă alături de Bogdan, fiul său cel mare, în comedia Funeralii fericite, din 7 iunie, pe marile ecrane. După ce a mai aparut alături de tatăl său în filmul Poker, regizat de Sergiu Nicolaescu și în cunoscutul serial Las Fierbinți, Bogdan pare hotărât să calce pe urmele celebrului său parinte. În Funeralii fericite, tânărul în vârstă de 26 ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus