joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Brad Pitt

Abonare RSS

„Aliatul”: război cu punct și dragoste cu semnul întrebării

foto Ah, de când așteptam filmul ăsta („Allied”), ca să-l văd pe Brad Pitt strângând în sfârşit la piept o femeie cu ceva mai multă cărniță pe dumneaei (adică pe Marion Cotillard – numai în film, în realitate se pare că Rihanna ar fi la rând la dezmierdări bradpittiene). Acţiunea filmului se petrece în 1942, când un agent secret britanic ... Citeşte mai departe »

„The Big Short”: cea mai scurtă recenzie!

foto Rareori în viaţa mea m-am simţit mai proastă decât în seara vizionarii producţiei hollywoodiene „Brokerii Apocalipsei”, adică „The Big Short”, în original. N-am priceput nimic din film, o afirm nu fără ruşine. Cum mi se părea că încep să intuiesc o fărâmiţă de idee, pierdeam iar firul acţiunii şi mi se făcea părul creţ de la toţi termenii ăia ... Citeşte mai departe »

O fotografie: Iñárritu, Blanchett, Pitt

foto Alejandro González Iñárritu, explicând una din scenele din filmul „Babel” pentru Cate Blanchett și Brad Pitt. Fotografia a fost realizată în 2005, într-un sat de lâmngă  Ouarzazate, Maroc. Citeşte mai departe »

By the Sea, cu Brangelina. By the way, cam plictiseală

foto Cred că o să ating un maximum de subiectivitate cu scurta și obraznica mea recenzie, dar nu pot să mă abţin. Spun asta pentru că nu am deloc la inimă cuplul secolului format din cetăţeana Jolie Angelina şi cetăţeanul Pitt Brad. Şi nu, nu mă număr printre cele care l-ar lega de patul lor pe blonziul cu fălci rotunjoare, ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie și Brad Pitt, în Vanity Fair Italia

Frumoși și faimoși: Angelina Jolie și Brad Pitt. Fotografia a apărut pe coperta ediției de noiembrie 2015 a revistei Vanity Fair Italia și este realizată de cunoscutul artist Peter Lindbergh. Citeşte mai departe »

Fotografii vechi, publicate în premieră: Angelina Jolie, Brad Pitt și alte staruri

O serie de fotografii inedite, unele realizate în anii 2000, altele în anii ’80 sau chiar mai devreme, apar în cartea „Holz Hollywood: 30 Years of Portraits” a artistului George Holz, publicată recent de editura Daab. Angelina Jolie, Brad Pitt, Madonna, Jack Nicholson (într-un portret memorabil!) sau Sigourney Weaver sunt personajele principale ale colecției, după ce s-au lăsat pozați cu ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie și Brad Pitt ar putea adopta un copil din Siria

Foto: celebitchy.co Angelina Jolie și Brad Pitt ar putea adopta încă un copil, de data aceasta din Siria, după mai multe vizite pe care actrița le-a făcut în această țară afectată de război. Un asociat în afaceri al cuplului de la Hollywood a declarat pentru publicația britanică The Express că Angelina și Brad plănuiesc să-și mărească familia cu încă o fetiță. ... Citeşte mai departe »

Brad Pitt revine cu un nou film de succes, „Furia: Eroi anonimi”

Catalogat de presa internaţională drept ,,cel mai bun film despre război din ultimii 30 de ani”, Furia: Eroi anonimi îi asigură lui Brad Pitt o revenire spectaculoasă pe marile ecrane din 24 octombrie, odată cu premiera filmului în România. Debutul răsunător înregistrat de Fury (Furia: Eroi anonimi) pe plan internaţional, unde a ocupat încă din primul weekend poziţia de lider ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie și Brad Pitt vor juca din nou împreună

Angelina Jolie și Brad Pitt vor juca din nou împreună, într-un film ce urmează să fie realizat pe baza unui scenariu scris chiar de actriță, informează deadline.com. Proiectul este momentan în discuții, iar distribuția fimului nu este încă stabilită, însă Angelina Jolie a declarat în mai multe rânduri că își dorește să lucreze mai mult în spatele camerelor de luat ... Citeşte mai departe »