luni , 6 iulie 2020

Arhivă etichete: Brexit

Abonare RSS

Colin Firth a devenit cetățean italian, după Brexit

foto Actorul britanic Colin Firth a devenit cetățean italian, după ce țara sa a decis să părăsească Uniunea Europeană, anunță The Independent. Artistul și-a păstrat cetățenia britanică, dar a adăugat-o de curând și pe cea a soției sale, Livia Giuggioli. Aceasta, la rândul ei, a devenit recent și cetățean britanic. Colin Firth a declarat că el și soția sa nu ... Citeşte mai departe »

Irina Păcurariu, Angela Avram şi Carmen Târnoveanu stau de vorbă cu „Românii după Brexit”

În 24 iunie 2016, majoritatea locuitorilor din Marea Britanie a votat BREXIT. Surpriza a năucit ambele tabere, iar cei care au pledat pentru separare s-au trezit că izbânda lor este toxică. Ce se va întâmpla după Brexit? Cu economia, cu locul de muncă, cu ziua de mâine… Întrebarea îi îngrijorează pe britanici, dar şi pe cei peste 200.000 de români ... Citeşte mai departe »

BREXIT: Marea Britanie a votat PENTRU ieșirea din Uniunea Europeană

foto Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană, după ce 51.9 % dintre cetățenii britanici au votat în favoarea desprinderii de organismul european, potrivit rezultatelor finale ale referendumului BREXIT, anunțate în presa internațională. Pentru ieşirea din Uniunea Europeană au votat aproximativ 17,4 milioane de cetăţeni, în timp ce pentru rămânerea în UE s-au înregistrat puţin peste 16 milioane de voturi. ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus