vineri , 3 februarie 2023

Arhivă etichete: Bridget Jones

Abonare RSS

A apărut trailerul noului film „Bridget Jones” – VIDEO

foto Renée Zellweger și Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, sunt protagoniștii noului film „Bridget Jones însărcinată”, continuarea seriei de comedii romantice cu burlăcița preferată a întregului mapamond. Trailerul noii producții a fost dat publicității azi. Regizat de Sharon Maguire („Jurnalul lui Bridget Jones”), noul film o găsește pe îndrăgita eroină creată de scriitoarea Helen Fielding… însărcinată. După ce s-a ... Citeşte mai departe »

Cum va arăta Bridget Jones în partea a treia a francizei – FOTO

foto Au trecut 14 ani de când personajul Bridget Jones și-a cucerit publicul la cinema, în interpretarea lui Renee Zellweger. Acum, actrița se pregătește de lansarea părții a treia a francizei, pentru care filmează în prezent la Londra. Vineri, Universal Pictures a dat publicității prima fotografie menită să promoveze producția. În imagine, Renee Zellweger apare zâmbind și ținând în mână ... Citeşte mai departe »

Emma Thompson va scrie scenariul pentru noul film „Bridget Jones”

Emma Thompson va scrie scenariul pentru partea a treia a filmului „Bridget Jones”, după ce actorii implicați în proiect s-au plâns de prima variantă a textului. Hugh Grant a declarat chiar că a refuzat rolul, din cauză că scenariul s-a îndepărtat prea mult de ideea cărții și nu i se pare potrivit. Actrița britanică Emma Thompson a fost invitată să ... Citeşte mai departe »

Cum arată coperta noului roman din seria „Bridget Jones” – FOTO

Helen Fielding se pregătește pentru lansarea unei noi cărți din seria „Bridget Jones”, iar până atunci, stârnește curiozitatea cititorilor, oferindu-le câteva indicii despre cum s-a schimbat viața eroinei sale de la ultimul roman și până în prezent. Astăzi, coperta volumului ce va fi lansat în octombrie a fost dată publicității. Unul dintre indicii conduce la ideea că Bridget a devenit ... Citeşte mai departe »

Helen Fielding a dezvăluit numele noului roman din seria „Bridget Jones”

A trecut multă vreme de când nu ne-am mai întâlnit cu Bridget Jones, dar celebra eroină inventată de Helen Fielding e gata să revină în bibliotecile noastre. Și este la fel de înnebunită după băieți. Cel puțin așa reiese din titlul noului roman scris de autoarea britanică – Bridget Jones: Mad About The Boy – dezvăluit, astăzi, de The Independent.  ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus