joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Broadway

Abonare RSS

Stela Popescu: „Pe vremea noastră nu intra oricine în televiziune. Astăzi intră multe ciurucuri”

Stela Popescu declară că o întristează peisajul media autohton, în care oameni de calitate îndoielnică sunt promovați în funcție de criterii ce au devenit tot mai greu de înțeles. Într-o serie de declarații acordate LaRevista.ro, celebra artistă a făcut referire la showbizul american, precum și la felul în care erau aleși și promovați tinerii în perioada debutului său pe scenă, ... Citeşte mai departe »

Tom Hanks, cu ochii în lacrimi în seara debutului său pe Broadway

Vedete americane de film, teatru și televiziune, precum și mari personalități ale lumii literare newyorkeze au fost alături de Tom Hanks, acum două zile, când actorul și-a făcut debutul pe Broadway. Prieteni ai faimoasei creatoare de povești Nora Ephron, care s-a stins din viață anul trecut, au fost prezenți la exclusivista premieră a dramei „Lucky Guy”, unde i-au adus un ... Citeşte mai departe »

James Franco își face debutul pe Broadway

Actorul James Franco, recompensat cu un Glob de Aur pentru rolul său din pelicula „James Dean”, își va face în curând debutul pe Broadway, într-un spectacol care are la bază cunoscuta carte a lui John Steinbeck „Despre șoareci și oameni”. Actorul va interpreta rolul lui George în povestea tragică a doi muncitori nomazi în vremea crizei din 1929, anunță BBC. ... Citeşte mai departe »