vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: bucurie

Abonare RSS

De Thanksgiving

Ce mi-a plăcut cel mai mult azi: că ne-am întâlnit cu mare parte din familia lui Paul – ne-au invitat la prânzul de Ziua Recunoștinței și am petrecut câteva ore împreună. Nu suntem apropiați, suntem mai degrabă ca niște cunoștințe, aici relațiile de familie sunt altfel. Dar m-am bucurat să-i văd și să stau la masă cu ei, să-i cunosc ... Citeşte mai departe »

Dovedit științific: arta și natura au puterea de a vindeca

foto Arta și natura au puterea de a vindeca, susține un grup de oameni de știință al căror studiu a dovedit că pictura, muzica sau frumusețea naturală din jurul nostru stimulează sistemul imunitar. Să vezi o pictură de Monet, să asculți o melodie care-ți place, să admiri Marele Canion, sau pur și simplu să faci o plimbare în natură și ... Citeşte mai departe »

Cum se distrează împreună un Rotweiller și un bebeluș – VIDEO

Dacă nu ați râs azi, dacă ați uitat ce înseamnă încrederea și bucuria totală… Vizionare plăcută! Citeşte mai departe »

Stela Popescu: „Am 78 de ani, dar mă simt de parcă n-aș fi muncit nici o zi!”

Și-a dedicat scenei peste o jumătate de veac din viață, însă nici astăzi, la 78 de ani, Stela Popescu nu se simte obosită și mărturisește că joacă, în continuare, cu entuziasmul începuturilor. Regina teatrului de revistă românesc găsește bucurie în fiecare zi în care apare în fața publicului, de care nu s-a dezis niciodată. Reciproca este valabilă, Stela fiind una dintre ... Citeşte mai departe »