duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: campanie

Abonare RSS

Concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti”, ultima etapă a campaniei „Români pentru o lume”

Campania „Români pentru o lume” a ajuns la cea treia etapă, şi ultima, respectiv concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti” ce promovează valorile naţionale şi încurajează tânăra generaţie în a-şi urma visul, indiferent de segmentul cultural în care activează. Concursul se desfăşoară online pe website-ul campaniei www.romanipentruolume.ro şi pe pagina de Facebook „Români pentru o lume” şi oferă tinerilor români, orientaţi ... Citeşte mai departe »

Dorotheea Petre: „Mi s-a confirmat că simţul meu artistic nu dă greş”

Este prima artistă din România care a câştigat Premiul Special pentru Cea Mai Bună Actriţă din partea juriului de la Festivalul de Film de la Cannes, în 2006, iar pentru „talentul şi sensibilitatea sa artistică” a fost investită cu Meritul Cultural în grad de cavaler, prin decret prezidenţial. Premiul Cannes a fost creat pentru ea – Un Certain Regard nu ... Citeşte mai departe »

Constantin Brâncuşi, cel mai important român din istoria sculpturii mondiale

Mâine, 27 aprilie 2013, se împlinesc 106 ani de când Constantin Brâncuşi a părăsit atelierul lui Auguste Rodin, pentru a-şi croi propriul drum în carieră. Data de 27 aprilie 1907 este un moment de răscruce în parcursul sculptorului Constantin Brâncuşi, pe care-l va explica mai târziu prin fraza devenită celebră: „În apropierea marilor lucruri nu pot creşte decât lucruri mici”, ... Citeşte mai departe »

Alexandra Nechita: „Singura modalitate prin care poţi să faci o schimbare şi să ai succes este să nu renunţi niciodată”

Supranumită în copilărie „Micuţa Picasso„ sau „Mozart cu o pensulă de pictat”, autoare a unei cărţi despre arta sa („Mâini şi porumbei”, apărută în 2005) şi a unui monument al Păcii în Singapore, Alexandra Nechita, una dintre vocile campaniei „Români pentru o lume”, îşi foloseşte talentul artistic într-o misiune deosebită, aceea de a schimba lumea. Prin vocea sa, Alexandra Nechita ... Citeşte mai departe »

„Doar optimismul e contagios!”. Campanie dedicată pacienților cu boli autoimune

Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune (APAA) declară anul 2013 Anul Optimsmului şi lansează campania „Doar optimismul e contagios!”. Campania îşi propune să atragă atenţia asupra afecţiunilor autoimune şi asupra faptului că acestea nu sunt contagioase, dar şi să-i ajute pe pacienţi să accepte boala, să acorde mai multă importanță stării de spirit pozitive şi să aibă o viaţă normală. „Pacienţii ... Citeşte mai departe »

Tilda Swinton este imaginea noii campanii Chanel Métiers d’Art

Actrița Tilda Swinton a fost aleasă imaginea celei mai noi campanii a casei de modă Chanel, Métiers d’Art. Karl Lagerfeld a declarat că și-a dorit ca artista în vârstă de 52 de ani  să reprezinte campania pentru originile ei anglo-scoțiene și pentru ceea ce simbolizează. „Tilda întruchipează perfect colecția Paris – Edimbourg. Desigur că este scoțiană, dar mai mult decât ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus