joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: cancer mamar

Abonare RSS

Bine de știut, după operațiile de mastectomie și reconstrucție mamară

foto Cancerul de sân este un diagnostic grav, care afectează anual aproximativ 8.000 de femei din toată țara. De cele mai multe ori, tratamentul include. pe lângă chimioterapie și radioterapie, și mastectomia, o intervenție chirurgicală marcantă atât pentru trup, cât și pentru suflet. Însă, chiar și așa, tratamentul nu se oprește aici. Operația presupune, uneori, și înlăturarea unor ganglioni limfatici ... Citeşte mai departe »

Peste 10% dintre femeile din mediul rural ar putea avea cancer de sân fără să știe

foto 14% dintre femeile examinate în 2016 prezentau suspiciuni de cancer de sân. 78% dintre femeile examinate nu făcuseră, anterior, niciun control medical la sân. 6% dintre femeile examinate au un istoric de cancer de sân în familie. În perioada 15 octombrie – 14 decembrie 2016, Federația Asociațiilor Bolnavilor a organizat a șasea ediție a campaniei naționale de informare cu ... Citeşte mai departe »

Marioara Murărescu a murit

Marioara Murărescu a murit, în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 66 de ani. Realizatoarea TV era bolnavă de mai multă vreme. Realizatoarea de la TVR suferea de cancer mamar, iar anul trecut, în vară, fusese supusă unei intervenții chirurgicale de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală. Marioara Murărescu și-a început cariera la Radioul public, iar din ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus