duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: cancer

Abonare RSS

Vocea care sperie cancerul ovarian – vocea ta!

Zâmbetul acesta ușor stingher, dar oarecum zen, pe care îl afișez în imaginea ce ilustrează acest articol vă asigur că îmi lipsește cu desăvârșire atunci când merg la ginecolog. O dată pe an, control de rutină – slavă Domnului, până acum n-a fost nevoie să mă duc mai des. Cum spuneam, în acele frumoase momente în care mi-aș dori, dacă ... Citeşte mai departe »

Ce trebuie să știi despre expunerea la soare și cancerul de piele

Mulţi dintre noi aşteaptă cu nerăbdare vara şi zilele călduroase în care să ne relaxăm pe plajă. Razele soarelui ne fac nu doar să ne simţim bine, ci chiar și să fim mai atrăgători, pentru multe persoane pielea bronzată reprezentând un semn al frumuseţii şi sănătăţii. Din păcate, însă, tocmai mult aşteptată expunere la soare este cauza cea mai mediatizată ... Citeşte mai departe »

Soțul cântăreței Celine Dion, René Angélil, a murit

foto René Angélil, soțul cântăreței Celine Dion, a murit, joi, dimineață, în locuința sa din Las Vegas, cu două zile înainte de a împlini 73 de ani, anunță revista People. René Angélil, care a fost și managerul soției sale, s-a stins „după o lungă și curajoasă luptă împotriva cancerului”, au declarat reprezentanții săi. „Familia își dorește să-i poarte doliul în ... Citeşte mai departe »

„Împreună dăruim aripi de bucurie” copiilor bolnavi de la Spitalul Marie Curie

Zeci de obrăjori îmbujorați strălucesc în lumina amiezii și tot atâtea mânuțe aplaudă cu încântare. În Spitalul Marie Curie din București astăzi e rost numai de veselie, căci Magicianul Teo a sosit cu tolba plină de trucuri, iar tenorul Vlad Miriță și baritonul Iordache Basalic plănuiesc să-l ademenească pe Moș Crăciun în amfiteatrul spitalului, cu un concert de colinde fermecate. ... Citeşte mai departe »

Michael Douglas urmează o dietă fără gluten

foto La 70 de ani, Michael Douglas își arată vârsta, însă e într-o formă din ce în ce mai bună și pune acest lucru pe seama noii sale diete, care exclude produsele cu gluten. Actorul, care se pregătește pentru premiera celui mai nou film în care joacă, „Ant-Man”, este azi mai preocupat ca oricând de sănătatea sa, după ce s-a ... Citeşte mai departe »

Top 4 factori de risc pentru apariția cancerului gastric

Cancerul gastric este boala care ucide în fiecare an 20 de români la 100.000 de locuitori. De obicei, maladia este diagnosticată tardiv, când operația este complexă și presupune multe riscuri, iar speranța de viață scade considerabil. Acesta este motivul pentru care medicii atrag atenția asupra factorilor de risc și recomandă o viață cât mai echilibrată. Conf. univ. dr. Ion Daniel, ... Citeşte mai departe »

Doctorul Teofil Lung: „Eu nu am niciun merit că am premiere naţionale şi mondiale”

Chirurgul clujean care a salvat sute de vieţi, efectuând operaţii în premieră în lume, fost şef al Clinicii de Chirurgie Maxilo-Facială din Cluj-Napoca, profesorul universitar dr. Teofil Lung este invitatul din 11 ianuarie al Eugeniei Vodă la Profesioniştii. Medicul cu o carieră de peste 40 de ani, care a subliniat efectul devastator al chimioterapiei asupra bolnavilor de cancer la cap ... Citeşte mai departe »

Michael Douglas a mințit în legătură cu tipul de cancer de care a suferit

Michael Douglas recunoaște că a mințit în legătură cu tipul de cancer de care a suferit. Starul a explicat că, în perioada în care a dezvăluit că e bolnav, se afla pe punctul de a porni într-un turneu de promovare a filmului „Wall Street: Money Never Sleeps” și că nu a vrut ca diagnosticul său să afecteze proiectul. Invitat în ... Citeşte mai departe »

Tragedie pentru Pierce Brosnan: fiica starului a murit de cancer

Actorul Pierce Brosnan trăiește un eveniment tragic: fiica sa, Charlotte Brosnan, a murit la vârsta de 41 de ani din cauza unui cancer ovarian, la fel ca și mama sa, Cassandra, decedată în 1991 din cauza aceleiași boli. „Charlotte a luptat împotriva cancerului cu graţie şi umanitate, cu curaj şi demnitate. Inimile noastre sunt îndurerate din cauza pierderii fetei noastre ... Citeşte mai departe »

Cascadorul Szobi Cseh, grav bolnav, este internat la Fundeni

Cascadorul Szobi Cseh este grav bolnav și se află internat la Institutul Clinic Fundeni, de câteva zile, cu o suferinţă hematologică. El urmează tratamentul de specialitate, potrivit unor surse medicale. Anul trecut, Szobi Csech a aflat că are cancer, fiind diagnosticat cu mielom multiplu şi tumoare la colană, la Fundeni, unde a urmat tratament cu citostatice, potrivit declaraţiilor sale din ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus