duminică , 17 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Caravana Muzeelor

Abonare RSS

Caravana Muzeelor: o călătorie interactivă prin Muzeul Municipiului București

Miercuri, 19 iulie 2017, debutează cea de-a șasea ediție a Caravanei Muzeelor, organizată de Muzeul Municipiului București în șase muzee ale orașului. Astfel, până la 25 august 2017, de miercuri până vineri, între orele 10:00 – 12:00, copiii cu vârste între 6-10 ani vor descoperi, prin joc și artă, câteva secrete ale muzeelor și tehnici artistice inspirate de obiectele de ... Citeşte mai departe »

Caravană artistică pentru copii: un muzeu surpriză în peisajul Bucureştiului

Aflată la a patra ediție, Caravana Muzeelor invită copiii de 6-10 ani să cunoască mai bine Bucureștiul. După incursiunile creative din această vară, organizate la Muzeul Theodor Aman, la Muzeul de Artă Vasile Grigore – pictor și colecționar, la Colecţia de Artă Ligia şi Pompiliu Macovei, la Muzeul Naţional al Pompierilor, la Muzeul Frederic Storck şi Cecilia Cuţescu Storck, la ... Citeşte mai departe »

Cultură pentru copii: Caravana Muzeelor, la a treia ediţie

Aflată la a treia ediție, Caravana Muzeelor invită copiii între 6 și 10 ani să cunoască mai bine Bucureștiul. Astfel, zece muzee și organizații culturale vor găzdui, pe durata vacanței de vară, ateliere de educație cultural-artistică coordonate de Global Mindscape şi realizate în parteneriat cu muzeele. Urcați copiii în Caravana Muzeelor în perioada 9 iulie – 12 septembrie 2014, de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus