vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: cariera

Abonare RSS

Studiu: 81% dintre femei se tem că un copil le-ar afecta cariera

Un studiu demarat pe 16 noiembrie 2013, care și-a propus să obțină rezultate de la 100.000 de reprezentante ale sexului feminin, arată că 81% dintre acestea se tem că apariția unui copil în viața lor le-ar putea afecta cariera. Până în prezent, 10.000 de femei au răspuns întrebărilor din cadrul studiului. Primele 10.000 de femei, cu vârste cuprinse între 28 ... Citeşte mai departe »

Pink: Dacă nu aș mai fi celebră, aș mânca multă plăcintă cu brânză și le-aș arăta oamenilor degetul mijlociu

Este una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, dar declară că, dacă ar fi să renunțe la cariera sa, nu ar regreta nicio secundă. În cunoscutul său stil nonconformist, Pink spune că, dacă nu ar mai fi celebră, i-ar plăcea să aibă mai mulți copii, să mănânce multă prăjitură cu brânză și să le arate oamenilor degetul mijlociu. Într-un ... Citeşte mai departe »

Ada Condeescu: E important să-ți construieşti cariera cu mult adevăr şi sinceritate

Desemnată Cea mai bună actriţă la cel mai important Festival de film din sud-estul Europei, cel de la Sarajevo, şi câştigătoare a Trofeului Shooting Stars, de la Berlinalele de anul acesta, Ada Condeescu completează lista de artiști parte a campaniei „Români pentru o lume”. De ce ai ales să te alături campaniei „Români pentru o lume”? Consider că, în primul ... Citeşte mai departe »

Isabella Rossellini: Mi-ar plăcea să mai lucrez ca model, dar sunt considerată prea bătrână

Isabella Rossellini mărturisește că i-ar plăcea să mai lucreze ca model, dar că luma modei nu mai are loc pentru femei de vârsta sa. Actrița, care a împlinit 60 de ani și care a fost imaginea Lancome vreme de 14 ani, se consolează însă cu faptul că fiica sa i-a călcat pe urme. „Mi-ar plăcea să mai fac modelling, dar ... Citeşte mai departe »

Mitică Popescu va primi un premiu Gopo pentru întreaga carieră

Mitică Popescu, unul dintre cei mai îndrăgiți maeștri ai comediei românești, va fi recompensat pentru întreaga sa carieră cu un premiu Gopo, la ediția 2013 a galei Gopo. Evenimentul va avea loc pe 25 martie, la Opera Națională din Capitală. De-a lungul timpului, în cadrul galei Gopo au mai fost premiați pentru întreaga carieră actori precum Iurie Darie, Ion Besoiu, ... Citeşte mai departe »

Olga Delia Mateescu: Cele mai importante cinci momente din cariera mea

Am invitat-o pe Olga Delia Mateescu să încerce să identifice doar cinci dintre momentele-cheie din viața sa profesională. Vă imaginați ce demers complicat, la o carieră atât de lungă și de frumoasă ? Și, totuși, iată… Olga Delia Mateescu: Primul moment important din carieră nu mi-l pot aminti, dar e cert primul: ziua în care m-am născut, 6 noiembie. Al ... Citeşte mai departe »

Anca Sigartău: cele mai fericite cinci momente din viața mea

Am invitat-o pe Anca Sigartău să încerce să aleagă doar cinci dintre momentele cele mai fericite din existența sa. Un exercițiu complicat, pentru o viață atât de bogată… Însă actrița ni le-a așternut pe hârtie cu o memorie a datelor incredibilă. Memoria fericirii. ANCA SIGARTĂU: 22 octombrie 2011 – ziua în care am prezentat lucrarea de doctorat, o încununare a ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus