vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: carte Laura Nureldin

Abonare RSS

Cartea Laurei Nureldin, „Regii timpului”, premiată la RomCon

foto Romanul de debut al jurnalistei Laura Nureldin, „Regii timpului”, a fost premiat în cadrul Convenției Naționale de Science Fiction, RomCon 2016, care a avut loc, între 28 și 30 octombrie, la București, la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Cartea, apărută la editura Herg Benet, a primit premiul pentru cel mai bun debut din 2016. Nota finală a ... Citeşte mai departe »

Laura Nureldin: „Când spui o poveste, ești doar un medium”

Prezentatoarea Antenei 3 Laura Nureldin tocmai a lansat prima ei carte, „Regii timpului”, un roman cu un subiect intrigant, care cu siguranță îi va ține pe cititori cu lumina aprinsă până noaptea târziu. Mora, o tânără din Los Angeles, călătorește în timp, în Persia antică, unde ajunge în haremul regelui Xerxes, între alte pretendente la statutul de regină. Cum i-a ... Citeşte mai departe »

Laura Nureldin a lansat prima ei carte, „Regii timpului”

– Câți ani are iubitul tău? – 2500. Prezentatoarea TV Laura Nureldin a lansat recent primul său volum, un roman intitulat „Regii timpului” și publicat la editura Herg Benet. Ce ai face dacă cel mai bun prieten al tău te-ar trimite din greșeală cu o mașină a timpului fix în Persia antică, iar acolo ai fi imediat răpită de eunuci ... Citeşte mai departe »