sâmbătă , 5 decembrie 2020

Arhivă etichete: Cate Blanchett

Abonare RSS

Cate Blanchett și talentul ei ascuns – VIDEO

Invitată de editorii revistei Vanity Fair să-și expună unul dintre talentele ascunse, actrița Cate Blanchett a oferit pe loc o reprezentație demnă de aplauze. Vedeta australiană e într-o formă admirabilă, iar înregistrarea de mai jos e cea mai concludentă dovadă! Citeşte mai departe »

O fotografie: Iñárritu, Blanchett, Pitt

foto Alejandro González Iñárritu, explicând una din scenele din filmul „Babel” pentru Cate Blanchett și Brad Pitt. Fotografia a fost realizată în 2005, într-un sat de lâmngă  Ouarzazate, Maroc. Citeşte mai departe »

Cate Blanchett va regiza un serial australian

foto Cate Blanchett trece pentru prima dată în spatele camerelor de luat vederi și va semna regia unui serial australian, intitulat „Stateless”, informează Variety. Serialul va spune „povestea tragică și adevărată a Corneliei Rau, care a ținut primele pagini ale ziarelor în 2004”. Rau este o femeie de origine germană, rezidentă în Australia, care a fost în mod ilegal internată ... Citeşte mai departe »

Cate Blanchett spune că a avut „de multe ori” relații cu femei

Foto: themes.com Actrița Cate Blanchett a recunoscut, cu sinceritate surprinzătoare, că a avut „de multe ori” relații intime cu femei. Declarația vine în contextul în care artista este prezentă în ediția din acest an a Festivalului de Film de la Cannes cu pelicula „Carol”, ce are ca temă povestea unei iubiri lesbiene. Cate Blanchett a acordat un interviu revistei Variety, ... Citeşte mai departe »

Cate Blanchett, Emily Blunt și Zhou Xun, fotografiate de Peter Lindbergh

Actrițele Cate Blanchett, Emily Blunt și Zhou Xun, fotografiate de Peter Lindbergh, pentru o campanie publicitară dedicată brandului de ceasuri IWC Schaffhausen, în 2014. Sursă: Peter Lindbergh   Citeşte mai departe »

Premiile Oscar 2015: trei ținute splendide și trei rochii urâte

Foto: idiva.com Gala premiilor Oscar  2015 – nici pe departe spectacolul unic și strălucitor așteptat de public, din niciun punct de vedere, nici măcar cel al modei. Dacă în multe dintre edițiile trecute, nu știam spre care dintre ținutele starurilor să ne îndreptăm atenția, anul acesta au fost mai ușor de găsit trei apariții îngrozitoare decât trei rochii care să te ... Citeşte mai departe »

Jazzappella lansează primul lor album: „De Crăciun”

Jazzappella le face o surpriză fanilor, pasionaților de muzică jazz și a cappella din România și tuturor celor care își doresc să asculte un album original cu muzică de Crăciun: formația își lansează primul album, un albumul de colinde a cappella. Albumul „De Crăciun” conține zece piese, aranjamente a cappella ale unor cântece de Crăciun celebre (”White Christmas”, ”Jingle Bells”), ... Citeşte mai departe »

Vanity Fair: Cate Blanchett și Lupita Nyong’o, printre cele mai elegante persoane din lume

Actrițele Cate Blanchett și Lupita Nyong’o se află pe lista celor mai elegante persoane din lume în 2014, alcătuită de revista Vanity Fair. Ambele actrițe au fost recompensate cu câte o statuetă Oscar la gala de anul acesta și se numără printre cele mai apreciate prezențe pe covorul roșu. Lupita Nyong’o Lista întocmită de Vanity Fair nu apare sub forma ... Citeşte mai departe »

Matthew McConaughey și Cate Blanchett, cei mai buni actori la premiile Oscar 2014 – VIDEO

Actorul Matthew McConaughey a primit trofeul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul său din „Dallas Buyers Club”, în timp ce Cate Blanchett este Cea mai bună actriță în rol principal, după interpretarea sa expresivă din pelicula lui Woody Allen, „Blue Jasmine”. Iată lista completă a nominalizaților și câștigătorilor de anul acesta: Cel mai bun film: ... Citeşte mai departe »

Cate Blanchett, despre secretul unei căsnicii reușite: Îi verific adresa de mail

Spune că are încredere în soțul său, dar că îi verifică în mod constant adresa de mail, pentru simplul motiv că acesta „detestă mailurile”. Cate Blanchett și Andrew Upton au împreună trei copii și sunt căsătoriți de 16 ani. Actrița, în vârstă de 44 de ani, a declarat recent că ea și soțul său, dramaturgul Andrew Upton, împart aceeași adresă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus