marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: Catherine Deneuve

Abonare RSS

Portret de dragoste: Catherine Deneuve și Marcello Mastroianni

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea cinematografiei europene, Catherine Deneuve și Marcello Mastroianni, fotografiați la începutul anilor ’70. Autorul imaginilor și locurile în care au fost surprinse s-au pierdut – surse diferite notează date diferite – însă nu și povestea memorabilă de iubire a celor doi artiști. Fiecare prins în sforile unor obligații matrimoniale, Deneuve și Mastroianni au ... Citeşte mai departe »

Nostalgii: secvențe cu Catherine Deneuve

foto Catherine Deneuve, fotografiată de Peter Basch, în 1960. Citeşte mai departe »

O fotografie: Catherine Deneuve

foto Actrița franceză Catherine Deneuve, fotografiată de Helmut Newton. Citeşte mai departe »

„La Tête haute”, cu Catherine Deneuve, din 12 februarie în cinema

La Tête haute / Capul sus / Standing Tall, cu Catherine Deneuve, în regia lui Emmanuelle Bercot, va intra în cinematografele româneşti pe 12 februarie. Filmul urmăreşte experienţele lui Malony (Rod Paradot), un delincvent juvenil, de la vârsta de la 6 până la 18 ani. Catherine Deneuve joacă rolul unui judecător de minori care face tot posibilul să-l păstreze pe ... Citeşte mai departe »

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni, Fotografie de Richard Avedon, 1973. sursa  Citeşte mai departe »

Catherine Deneuve critică starurile care își publică viața intimă pe rețelele sociale

Foto: famebiography.net Celebritățile de azi i-au furat publicului șansa de a visa cu ochii deschiși, prin faptul că le oferă prea multe informații despre viețile lor private, crede actrița Catherine Deneuve, prezentă zilele acestea cu pelicula La Tête Haute la Festivalul de Film de la Cannes. Artista franceză este de părere că starurile ar trebui să păstreze o aură de ... Citeşte mai departe »

„În curte”: Catherine Deneuve, într-o nouă comedie de la Berlinala 2014

Dans la cour / În curte, cea mai recentă comedie în regia lui Pierre Salvadori (Hors de prix, Après vous, De vrais mensonges), cu Catherine Deneuve (Belle de Jour, al lui Luis Bunuel, Dancer in the Dark, regizat de Lars von Trier, Repulsion, de Roman Polanski) şi Gustave Kervern (Aaltra, Mammuth) va avea premiera în România vinerea aceasta, 26 septembrie, ... Citeşte mai departe »

Catherine Deneuve: cum să îmbătrânești cu grație

Este una dintre cele mai frumoase și elegante actrițe franceze, încă de la debutul ei, în 1956, în filmul „Les Collegiennes”. Astăzi, la 70 de ani, Catherine Deneuve rămâne o inspirație pentru toate generațiile care au cunoscut-o. „Trebuie să încerci să lupți cu forță împotriva timpului, știi. Nu e vorba că-mi place. Doar că pentru mine asta nu e o ... Citeşte mai departe »

Catherine Deneuve și Kate Moss au pozat împreună în premieră

Pe una o adorăm pentru rolurile grozave pe care ni le-a dăruit, pentru eleganța cu care a pășit prin viață, până la cei 70 de ani pe care azi îi poartă cu grație. Celeilalte, deși nu se află în rândul preferatelor noastre, nu-i putem nega influența și amprenta originală pe care a lăsat-o în moda internațională. Catherine Deneuve și Kate ... Citeşte mai departe »

Trei artiști, o fotografie

Mick Jagger, Catherine Deneuve și Andy Warhol, trei oameni care au schimbat lumea artelor pentru totdeauna. Fotografiați în Montauk, New York, în 1975. Sursă: tumblr.com Citeşte mai departe »