sâmbătă , 16 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Catherine Zeta-Jones

Abonare RSS

Care este secretul de frumusețe al actriței Catherine Zeta Jones

foto Dacă vă întrebați cum își menține Catherine Zeta Jones pielea atât de proaspătă, la 46 de ani, aflați că secretul ei este la îndemâna oricui. Soția lui Michael Douglas apelează la unul dintre cele mai promovate produse din industria cosmetică a ultimilor ani. Catherine Zeta Jones spune că programul ei zilnic, foarte aglomerat, își pune amprenta pe tenul ei, ... Citeşte mai departe »

Kirk Douglas, la 99 de ani, sărbătorit de fiul lui și de Catherine Zeta-Jones

foto Actorul Kirk Douglas a împlinit 99 de ani pe 9 decembrie, iar aniversarea sa a fost amintită și de Michael Douglas, care a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie, urându-i tatălui său „La mulți ani” și spunându-i că îl iubește. Astăzi, starul din „Basic Instinct” a revenit cu o a doua fotografie, în care apare alături de ... Citeşte mai departe »

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au împăcat

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au hotărât să acorde o nouă șansă căsniciei lor și s-au împăcat recent. Actorul a revenit în casa pe care o deține alături de soția lui la New York, informează contactmusic.com. Potrivit unei surse din preajma celor două staruri, citată de tabloidul The Sun, Catherine a fost de acord ca soțul său să revină la ... Citeşte mai departe »

Foto: Catherine Zeta-Jones și Carmen Electra, înainte de Photoshop

„Untouched”, o colecție de fotografii realizate înainte de era Photoshop, dezvăluie cum arătau Catherine Zeta-Jones și Carmen Electra fără retușurile digitale care se fac astăzi asupra imaginilor lor. Fotograful de celebrități Johnny Rozsa a dezvăluit, prin această colecție ce cuprinde 189 de imagini, cum arătau cele două actrițe înainte ca programele de înfrumusețare digitală să poată interveni asupra chipurilor lor. ... Citeşte mai departe »

Catherine Zeta-Jones a purtat o rochie Maria Lucia Hohan la premiera „Red 2”

Maria Lucia Hohan își continuă ascensiunea la Hollywood, unde tot mai multe celebrități îi poartă creațiile. Marți, și Catherine Zeta-Jones a îmbrăcat o rochie semnată de designerul român, la premiera celui mai nou film în care joacă, „Red 2”. Editorii de la mydaily.co.uk descriu apariția actriței la evenimentul din Los Angeles ca fiind „grozavă”. În plus, au cuvinte de laudă ... Citeşte mai departe »

„Side Effects”: un thriller cu Jude Law și Catherine Zeta-Jones

O dramă/thriller care își îndeplinește cu bine misiunea, aceea de a ține privitorul în suspans până la ultima secvență. Din distribuție fac parte nume mari, precum Jude Law, Rooney Mara, Catherine Zeta-Jones şi Channing Tatum. Emily (Rooney Mara) şi Martin (Channing Tatum) formează un cuplu de invidiat, care duce o viaţă luxoasă şi lipsită de griji, până când el este ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus