miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: celebritati

Abonare RSS

Liliana Levința: „Presa şi-a pierdut puterea adevărată. Oamenii nu mai cred nici în prognozele meteo”

Am cunoscut-o pe Liliana Levința într-o zi de noiembrie, în 2006. Prima noastră întâlnire a fost scurtă, nu era timp de discuții: în ziua aceea începeam munca la ziarul Gardianul și trebuia să plec pe teren, la un proces, așa că am schimbat doar câteva vorbe și-am dispărut din redacție. Au trecut câteva săptămâni până am început să ne cunoaștem, ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: istoria legendarului Chateau Marmont, cel mai cunoscut hotel din America

De-a lungul anilor, am auzit de nenumărate ori numele acestui hotel-restaurant legendar, considerat azi cel mai cunoscut din America. Istoria lui se leagă de oameni care au rămas repere în cultura pop și pe care i-a găzduit, pentru o noapte sau două, sau pentru perioade lungi. Robert de Niro a trăit doi ani acolo. La fel, pentru o vreme, s-au ... Citeşte mai departe »

Portret de dragoste: Catherine Deneuve și Marcello Mastroianni

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea cinematografiei europene, Catherine Deneuve și Marcello Mastroianni, fotografiați la începutul anilor ’70. Autorul imaginilor și locurile în care au fost surprinse s-au pierdut – surse diferite notează date diferite – însă nu și povestea memorabilă de iubire a celor doi artiști. Fiecare prins în sforile unor obligații matrimoniale, Deneuve și Mastroianni au ... Citeşte mai departe »

Cum a schimbat Elizabeth Taylor regulile jocului la Hollywood

„După ultima numărătoare, există șase oameni în lume care creează agitație în jurul lor prin simplul fapt că se mișcă. Aceștia sunt Papa, președintele Reagan, Michael Jackson, Jacqueline Onassis, Frank Sinatra și Elizabeth Taylor”. Afirmația lui Jon Anderson, de la Chicago Tribune, datează din 1987, dar fascinația pe care o stârnesc acești oameni e azi mai vie decât ei. Gândiți-vă ... Citeşte mai departe »

Globurile de Aur 2016 – LIVE TEXT

photo Globurile de Aur, ediția 2016. Am prins o parte din sosirea vedetelor la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles și cred că e greu să găsești ceva mai jenant de urmărit. O gașcă de „jurnaliști”, vedete TV americane, stau și așteaptă starurile și, cum prind pe câte unul, cum încep să-l complimenteze de parcă ar fi plătiți în funcție ... Citeşte mai departe »

Kirk Douglas, la 99 de ani, sărbătorit de fiul lui și de Catherine Zeta-Jones

foto Actorul Kirk Douglas a împlinit 99 de ani pe 9 decembrie, iar aniversarea sa a fost amintită și de Michael Douglas, care a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie, urându-i tatălui său „La mulți ani” și spunându-i că îl iubește. Astăzi, starul din „Basic Instinct” a revenit cu o a doua fotografie, în care apare alături de ... Citeşte mai departe »

A book I want to read: „Wildflower,” by Drew Barrymore

photo A very exciting new book was released on Tuesday, the 27th of October: Wildflower, by Drew Barrymore. The award-winning actress shares funny, insightful, and profound stories from her past and present told from the place of happiness she’s achieved today. Wildflower is a portrait of Drew’s life in stories as she looks back on the adventures, challenges, and incredible experiences ... Citeşte mai departe »

Ce mănâncă Andreea Raicu pentru un ten luminos și o piele fără celulită

foto Admirată pentru silueta ei fină, Andreea Raicu spune că secretul său de frumusețe constă într-un regim alimentar alcătuit din reguli pe care le încalcă, din când în când, în momentele când corpul îi cere anumite alimente altfel absente în dieta sa zilnică. „Regimul meu se bazează pe legume, cereale, seminţe, peşte. În ultima perioadă am exclus ouăle şi lactatele. ... Citeşte mai departe »

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au căsătorit

foto Actorii Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au căsătorit recent, la reședința lor din Bel Air, în cadrul unei ceremonii secrete, care i-a luat prin surprindere chiar și pe invitații cuplului. Mai multe publicații americane au anunțat joi că Jennifer și Justin s-au căsătorit, iar la nunta lor au participat familiile și prietenii cei mai apropiați, printre care Lisa Kudrow ... Citeşte mai departe »

Charlize Theron: „Mă bucur că împlinesc 40 de ani, și nu 20”

foto Charlize Theron spune că se bucură că a ajuns la cel de-al patrulea deceniu al vieții sale, pentru că nu mai resimte presiunea din prima tinerețe, legată de lucruri care nu contează, de fapt, cu adevărat. Și, în plus, își îngăduie mai multe plăceri, cum ar fi să stea pe canapea și să mănânce în voie sandvișuri cu brânză. ... Citeşte mai departe »