duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: Celine Dion

Abonare RSS

Céline Dion cântă o nouă melodie pentru coloana sonoră a filmului „Frumoasa și bestia” 

foto Céline Dion – câștigătoare a cinci premii Grammy și una dintre cele mai bine vândute artiste – va interpreta o melodie nouă, „How Does A Moment Last Forever”, care va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului live-action „Frumoasa și bestia”. Scrisă de compozitorul Alan Menken, câștigător de opt ori al premiului Oscar („The Little Mermaid”, „Aladdin”) și de ... Citeşte mai departe »

Cum le imită Celine Dion pe Cher, Rihanna și Sia – VIDEO

foto Dacă vreodată s-ar decide să renunțe la cariera ei, Celine Dion ar putea avea mare succes în show-uri de comedie în care imită alți artiști. Invitată la „The Tonight Show”, de la NBC, acum două seri, cântăreața a intrat în jocul lui Jimmy Fallon și a reinterpretat, alături de acesta, cântece faimoase în stilul unor muzicieni consacrați. Cher, Michael ... Citeşte mai departe »

Edward Aninaru: „Norocul trebuie ajutat, lucrurile nu vin de la sine”

Pe Edward Aninaru presa l-a denumit mai întâi „fotograful Innei”, iar mai apoi, când cariera lui a luat avânt în România, jurnaliștii au început să-l numească „fotograful vedetelor”. Un alint de care nu se dezice, ci dimpotrivă, l-a consolidat prin contracte la care colegi de-ai săi de breaslă încă aspiră. Edward, care trăiește de câțiva ani în Los Angeles, a ... Citeşte mai departe »

Soțul cântăreței Celine Dion, René Angélil, a murit

foto René Angélil, soțul cântăreței Celine Dion, a murit, joi, dimineață, în locuința sa din Las Vegas, cu două zile înainte de a împlini 73 de ani, anunță revista People. René Angélil, care a fost și managerul soției sale, s-a stins „după o lungă și curajoasă luptă împotriva cancerului”, au declarat reprezentanții săi. „Familia își dorește să-i poarte doliul în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus