joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: cerere in casatorie

Abonare RSS

Cerere în căsătorie supriză, pe scena teatrului Metropolis

Teatrul Metropolis, împreună cu actorii spectacolului „Paganini” și cu regizorul Mick Davis, au fost complici la o cerere în căsătorie. Sâmbătă, 19 decembrie 2015, în timpul reprezentației, unul dintre spectatori a dorit să trăiască alături de public unul dintre cele mai frumoase și importante momente din viața sa. Astfel, la finalul spectacolului, Valentin Sen, împreună cu actorii din distribuția spectacolului, ... Citeşte mai departe »

Ți-am luat un inel. Două. Trei! Dar așa a fost să fie…

Foto: Will Pursell, tumbr.com (P) Căsătorită n-am fost niciodată, dar cerută am fost de mai multe ori. O singură dată cu inel, ce-i drept! Îmi aduc aminte exact când și cum s-a întâmplat. Aveam în jur de 22 de ani, iar el tot cam pe-acolo, deci eram la prima dintre vârstele la care oamenii devin predispuși să-și pună singuri jugul ... Citeşte mai departe »

Cerere în căsătorie pe scena Teatrului Masca

Spectatorii Teatrului Masca prezenţi vineri la „Comedia Erorilor” au avut parte de un moment inedit, încărcat de emoţie şi căldură. Conform scenariului, aproape de final, personajul Antipholus, asumându-şi o promisiune mai veche, îi oferă personajului Luciana un inel şi o viaţă împreună. Surpriza a venit din partea actorului Valentin Mihalache (interpretul personajului Antipholus) care, avertizând publicul că va urma o ... Citeşte mai departe »