marți , 21 martie 2023

Arhivă etichete: Cezar Ouatu

Abonare RSS

Ovidiu Anton a câştigat Eurovision România 2016

Publicul l-a trimis în finala de la Stockholm. Cu cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, Ovidiu Anton este câştigătorul Eurovision România 2016. Este pentru a cincea oară la Eurovision şi această încercare a fost cu noroc. Ovidiu Anton a câştigat finala Eurovision România, după ce a cucerit publicul cu Moment of Silence, o melodie pe care a compus-o în ... Citeşte mai departe »

Cezar, după Eurovision: România rămâne o țară negată de Europa, Scandinavia și „Mama Rusie” au învins

Danemarca a câștigat concursul Eurovision 2013, cu melodia Only Teardrops, interpretată de Emmelie de Forest, care a obținut 281 de puncte în urma voturilor publicului și ale juriului internațional. Pe următoarele două poziții s-au clasat Azerbaidjan și Ucraina. Finala Eurovision din 18 mai a fost difuzată în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și online, pe www.tvrplus.ro. România ... Citeşte mai departe »

Emmelie de Forest, din Danemarca, a câștigat Eurovision 2013! România, pe locul 13

Cântăreața Emmelie de Forest a câștigat, sâmbătă seara, ediția 2013 a concursului Eurovision, cu piesa „Only Teardrops”. Pe de altă parte, Cezar Ouatu, reprezentantul României în competiție, s-a clasat pe locul al 13-lea. Danemarca a fost, categoric, favorita publicului și a juriului la marea finală a competiției Eurovision 2013, care a avut loc, sâmbătă, la Malmö Arena din Suedia. Emmelie ... Citeşte mai departe »

România s-a calificat în finala Eurovision 2013

Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, s-a calificat în marea finală a competiției muzicale, care va avea loc sâmbătă seara, la Malmö, în Suedia. Contratenorul, crticat atât pentru stilul său interpretativ, cât și pentru ținuta excentrică pregătită pentru eveniment, a cântat piesa „ It’s my life” și a luptatcu alţi 16 concurenţi pentru un loc în finala concursului. Celelalte ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus