marți , 27 octombrie 2020

Arhivă etichete: Charlize Theron Sean Penn

Abonare RSS

Charlize Theron a adoptat o fetiță

foto Actrița Charlize Theron a adoptat o fetiță, la trei ani după ce a înfiat un băiețel, pe care l-a numit Jackson, din Africa de Sud, anunță publicația online tmz.com. Fetița actriței se numește August, este afro-americană și s-a născut în Statele Unite ale Americii, iar procedura pentru adopție a durat aproximativ șase luni, mai informează tmz.com. Charlize mai are ... Citeşte mai departe »

Charlize Theron: „Mă bucur că împlinesc 40 de ani, și nu 20”

foto Charlize Theron spune că se bucură că a ajuns la cel de-al patrulea deceniu al vieții sale, pentru că nu mai resimte presiunea din prima tinerețe, legată de lucruri care nu contează, de fapt, cu adevărat. Și, în plus, își îngăduie mai multe plăceri, cum ar fi să stea pe canapea și să mănânce în voie sandvișuri cu brânză. ... Citeşte mai departe »

Charlize Theron și Sean Penn s-au despărțit

foto Actorii Charlize Theron și Sean Penn s-au despărțit, după o relație care a durat mai bine de un an și jumătate, afirmă mai multe surse în presa americană, fără ca cei doi să fi confirmat informația. Charlize Theron, în vârstă de 39 de ani, și Sean Penn, în vârstă de 54 de ani, au rupt logodna în urmă cu ... Citeşte mai departe »

Charlize Theron, despre Sean Penn: „Este dragostea vieții mele”

Foto: pagesix.com Are o carieră de succes, dar Charlize Theron susține că faima și reușitele sale profesionale înseamnă mai puțin decât relația sa cu Sean Penn. Într-un interviu acordat recent revistei ELLE, actrița a spus despre partenerul său de viață că este „dragostea vieții ei” și a vorbit despre colaborarea lor pentru filmul „The Last Face”. Charlize Theron și Sean ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus