duminică , 28 noiembrie 2021

Arhivă etichete: Chris Simion

Abonare RSS

C’ART FEST: opt zile de cultură, la Cristian

Un festival cultural cu patru secțiuni doldora de evenimente, opt zile pline, zeci de artiști români și internaționali, locații inedite și mult suflet. Asta s-ar putea spune despre cea de-a patra ediție a C’ART FEST, festivalul care se întâmplă și crește în fiecare an la Cristian, în apropiere de Brașov. Dacă nu v-ați făcut încă programul de vacanță, și chiar ... Citeşte mai departe »

„Măscăriciul” și „Mecanica inimii”, la UNDERCLOUD 2013 – Festival de Teatru Independent

În perioada 20 – 31 august 2013, cea de-a șasea ediție UNDERCLOUD aduce la un loc 28 de spectacole, cele mai bune producții ale teatrelor independente din țară, care vor intra în competiție pentru premiile festivalului. Sala Horia Bernea (NCRR), Clubul Țăranului și curtea Muzeului Național al Țăranului Român din București se vor afla în fiecare seară, timp de 12 ... Citeşte mai departe »

Chris Simion: „Extravaganța mea cea mai mare este libertatea”

Regizoarea și scriitoarea Chris Simion ne-a răspuns la câteva întrebări inedite, cu aceeași generozitate și onestitate pe care o așază în fiecare rând pe care-l scrie în cărțile sale, în fiecare piesă de teatru pe care o pune în scenă. Cel mai îndrăzneţ vis profesional al meu este… să am propriul teatru în care să fac spectacole real necesare, să ... Citeşte mai departe »

„Hoții de frumusețe”. O poveste actuală despre adevăr și aparențe

O temă surprinzătoare, o intrigă captivantă și o poveste pusă în scena minții cititorului de personaje autentice și profunde. „Hoții de frumusețe” este o carte pe care veți regreta că nu ați citit-o până acum. „Undeva, la granița dintre Franța și Elveția, trei oameni pun la cale un complot împotriva frumuseții. Să fie la mijloc doar izbucnirea halucinatorie a unei ... Citeşte mai departe »

De azi, Manuela Hărăbor și soțul său, Rareș Stoica, sunt un cuplu și pe scenă

Manuela Hărăbor și Rareș Stoica debutează, astăzi, în cuplu pe scenă, după ce anul trecut și-au oficializat relația. Cei doi actori joacă împreună, în Centrul Istoric, în piesa „Aproape totul din viața mea”, de Chris Simion. Dacă vreți să vă faceți mai frumoasă seara de marți, 23 aprilie, mergeți la o piesă de teatru pentru care garantăm! Nu, încă nu ... Citeşte mai departe »

Chris Simion: Top cinci secvențe de film preferate

Regizoarea de teatru și scriitoarea Chris Simion ne-a răspuns cu spontaneitate și vădită pasiune pentru cinema la întrebarea „Care sunt cinci dintre secvențele tale de film preferate?”. Forrest Gump – „Run, Forrest, run!”, secvențele când aleargă și când este rezolvată impecabil trecerea timpului. Portocala mecanică–secvența în care scriitorul realizează că l-a primit în casă și l-a așezat la masă pe ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus