miercuri , 22 noiembrie 2017

Arhivă etichete: cinema

Abonare RSS

„Amant dublu”, cu Jacqueline Bisset, un thriller erotic în regia lui François Ozon

Intens și tulburător, „Amant dublu” / „L’Amant double” este cel mai recent film al regizorului François Ozon, cu Jérémie Renier, Marine Vacth și Jacqueline Bisset în distribuție. Selectat în Competiția oficială a Festivalului de film de la Cannes de anul acesta, „Amant dublu” intră în cinematografele din România în 10 noiembrie, distribuit de Independența Film. „Amant dublu” a fost prezentat ... Citeşte mai departe »

„Pop Aye”, propunerea la Oscar a Singapore, deschide HipTrip Travel Film Festival

Singurul festival de film de călătorie din România, HipTrip Travel Film Festival, va avea loc anul acesta în perioada 23-26 noiembrie, la Cinema Union și Cinemateca Eforie din București. Peste 15 filme din toate colțurile lumii, în premieră în România, vor fi prezentate publicului iubitor de călătorii și cinema. În deschidere: mult-premiatul „Pop Aye”, propunerea la Oscar a Singapore. „În ... Citeşte mai departe »

„Tărâmul binecuvântat”, cu Alec Secăreanu, se lansează luna asta în România

„Tărâmul binecuvântat” / „God’s Own Country”, unul dintre cele mai discutate și premiate filme ale anului 2017, va fi lansat în România pe 17 noiembrie. Filmul este regizat de Francis Lee, iar din distribuția lui face parte actorul român Alec Secăreanu. Lansat, la începutul lunii septembrie, în Marea Britanie, unde a fost considerat „unul dintre cele mai promițătoare debuturi britanice ... Citeşte mai departe »

„Bigfoot Junior”: o animație de văzut, de azi în cinema

Protagonist al multor povești și animații, legendarul personaj Bigfoot este pus în faţa unei noi provocări, aceea de a învăța să fie tată și de a ține pasul cu simpaticul și curiosul să fiu, Adam. O animație distribuită de Vertical Entertainment, „Bigfoot Junior” are premiera pe marile ecrane din țară din 3 noiembrie, în varianta dublată în limba română. Un ... Citeşte mai departe »

„Thor: Ragnarok” conduce în box-office, în weekendul de lansare

„Thor: Ragnarok” – a treia parte a celebrei francize din Universul Cinematografic Marvel – a înregistrat încasări impresionante, de aproape 2,350,000 de lei, în weekendul de lansare în România. Astfel, a treia parte a francizei dedicate Zeului Tunetului a devenit şi filmul Marvel cu cel mai bun opening weekend din ţara noastră. Filmul „Thor: Ragnarok” este distribuit de Forum Film ... Citeşte mai departe »

„Jigsaw: Moştenirea” se lansează în cinema de Halloween

După şapte ani de la ultima apariţie pe marile ecrane, figura care a devenit simbolul inconfundabil al torturii printre fanii genului horror revine cu „Jigsaw: Moştenirea” şi setează atmosfera perfectă pentru sărbătoarea de Halloween de anul acesta. Seria „Saw/ Puzzle mortal” a dat un nou sens vizionărilor horror la cinema cu un amestec unic de teamă, mister şi tortură. Bazat ... Citeşte mai departe »

Iura Luncaşu revine în cinema, cu ,,Ghinionistul”

După ce în urmă cu un an aborda pentru prima dată genul thriller cu filmul ,,Tudo”, Iura Luncaşu revine pe marile ecrane din 8 decembrie, cu cel de-al cincilea lungmetraj al său, comedia ,,Ghinionistul”. Cu siguranţă unul dintre filmele româneşti cu cea mai impresionantă distribuţie, comedia ,,Ghinionistul” aduce împreună actori cu greutate, nume consacrate ale industriei muzicale şi figuri marcante ... Citeşte mai departe »

Gerard Butler revine în cinema cu ,,Geostorm: Pericol Global”

Odată cu lansarea în cinematografe a filmului ,,Geostorm: Pericol Global”, din 20 octombrie, Gerard Butler revine în atenția publicului, de această dată sub îndrumarea lui Dean Devlin, care debutează acum şi ca regizor, după ce a devenit cunoscut ca scenarist şi producător al SF-ului de referinţă ,,Independence Day”. Atunci când o serie de dezastre naturale au amenințat planeta, conducătorii lumii s-au ... Citeşte mai departe »

Dragoș Bucur și Andi Vasluianu joacă împreună în „Hawaii”

Actorii Dragoș Bucur și Andi Vasluianu joacă împreună în filmul „Hawaii”, regizat de Jesús del Cerro. „Hawaii” este o poveste despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață. Este un film de acțiune, despre dragoste, dar și despre bani, cu ... Citeşte mai departe »

Steven Soderbergh revine în cinema cu ,,Logan Lucky: Cursa norocului”

Steven Soderbergh, regizorul filmelor ,,Ocean’s 11”, ,,Traffic”, ,,Erin Brockovich” şi ,,Magic Mike”, revine pe marile ecrane, după o pauză de patru ani, cu „Logan Lucky: Cursa norocului”, o comedie care mizează pe o distribuţie de excepţie şi îi aduce pe marile ecrane, din 29 septembrie pe: Channing Tatum, Daniel Craig, Seth MacFarlane, Katie Holmes, Sebastian Stan, Adam Driver şi Riley ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus