sâmbătă , 27 mai 2017

Arhivă etichete: cinema

Abonare RSS

Șapte lucruri inedite despre „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”

Cel mai aiurit, simpatic şi îndrăgit pirat – Căpitanul Jack Sparrow aka Johnny Depp – revine în cinematografe, în avanpremieră, din seara de 25 mai, în „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”. Iată ce trebuie să ştii despre noul film creat de Disney. Filmul „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil ... Citeşte mai departe »

În curând: „Valerian și orașul celor o mie de planete”

Cu: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rihanna, John Goodman, Ethan Hawke, Clive Owen, Rutger Hauer, Kris Wu, Matthieu Kassovitz, Alain Chabat, Herbie Hancock, Emilie Livingston, Alexandre Nguyen. Regia și scenariul: Luc Besson Premiera: 21 IULIE 2017 ÎN 3D Distribuit de RO IMAGE 2000 și Prorom Distribution „Valerian și orașul celor o mie de planete” este noul film de aventuri SF al lui ... Citeşte mai departe »

De vineri, la cinema: „Cealaltă parte a speranței”, noua comedie a lui Aki Kaurismäki

Cel mai recent film al regizorului finlandez Aki Kaurismäki, „Cealaltă parte a speranței” / „The Other Side of Hope” / „Toivon Tuolla Puolen”, este o comedie foarte actuală și va avea premiera în cinematografele românești vinerea aceasta, pe 26 mai. Câștigător al Ursului de Argint pentru Cel mai bun regizor la Berlinale, anul acesta, lungmetrajul este adus în România de ... Citeşte mai departe »

,,King Arthur: Legenda Sabiei” se vede, de azi, în avanpremieră

Aclamatul cineast Guy Ritchie își imprimă stilul dinamic noului film de aventură și acțiune „King Arthur: Legenda Sabiei”, care vine în întâmpinarea fanilor din România de vineri, 12 mai, când va putea fi vizionat în avanpremieră, pe durata întregului weekend, pe marile ecrane din toată ţara. Avându-l pe Charlie Hunnam în rolul principal, pelicula reprezintă o abordare iconoclastă a clasicului ... Citeşte mai departe »

Șase lucruri interesante din culisele filmului „Gardienii Galaxiei Vol. 2”

Din 5 mai, salvăm galaxia a doua oară, alături de cea mai simpatică şi improbabilă gaşcă de super-eroi: „Gardienii Galaxiei Vol. 2”. Până atunci, citiţi șase lucruri cool despre cea mai nouă producţie Marvel. Regizorul James Gunn a dorit ca aspectul filmului să amintească de romanele pulp din anii ’50-’60. Astfel, el s-a inspirat din arta vintage Wally Wood şi ... Citeşte mai departe »

Pentru copii și oameni mari: animaţia „Deep: O aventură nesfârşită”

O poveste animată, plină de umor şi emoţie, distribuită de Vertical Entertainment, „Deep: O aventură nesfârşită” explorează universul subacvatic cu misterele şi farmecul său, în premieră, la cinema, din 12 mai. Plasată într-un viitor îndepărtat, în care oamenii au părăsit planeta acoperită aproape în totalitate de apă, acţiunea filmului îl prezintă pe micul Deep, o caracatiţă în căutarea aventurii, alături ... Citeşte mai departe »

,,Obsesia trecutului”: thriller psihologic cu Katherine Heigl şi Rosario Dawson

Cu o distribuţie care le aduce în rolurile principale pe Rosario Dawson (filmele „Sin City”) şi Katherine Heigl („27 de rochii”, „Un pic însărcinată”), primul film regizat de producătoarea veterană Denise De Novi („A naibii dragoste”, „Focus”), „Obsesia trecutului” este un thriller psihologic care, din 28 aprilie, va avea premiera pe marile ecrane din România. Heigl este Tessa Connover, o ... Citeşte mai departe »

„Ultima zi”, un thriller comic în regia lui Gabriel Achim, în cinema din 12 mai

„Ultima zi”, cel mai recent lungmetraj al regizorului Gabriel Achim, va fi lansat în cinematografele românești în 12 mai, distribuit de Independența Film. După ce a fost prezentat în avanpremieră internațională la TIFF 2016, unde a primit Premiul pentru Cel mai bun lungmetraj românesc, „Ultima zi” va închide anul acesta Festivalul Filmului European, în 11 mai. „Ultima zi este un ... Citeşte mai departe »

Morgan Freeman, Michael Caine şi Alan Arkin, într-un ,,Jaf cu stil”

Din 14 aprilie, comedia „Jaf cu stil” îi aduce împreună pe: Morgan Freeman („O fată de milioane”), Michael Caine („Legea Pământului”, „Hannah și surorile ei”) și Alan Arkin („Fiecare se crede normal”), toți trei laureați ai premiului Oscar. Pe marile ecrane vor putea fi admiraţi în portretizarea personajelor Willie, Joe și Albert, prieteni de o viață care decid să-și riște ... Citeşte mai departe »

Noul „Tomb Raider”, cu Alicia Vikander, se lansează în 2018

Cea mai recentă poveste din noua serie “Tomb Raider” se va lansa pe marile ecrane în martie 2018 și promite să fie un cocktail amețitor de aventură și mister pe care fanii popularei francize de jocuri video îl așteaptă cu nerăbdare. Iar primele imagini cu Alicia Vikander în rolul Larei Croft n-au făcut decât să sporească tensiunea așteptării. În noua ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus