duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: Ciprian Costin

Abonare RSS

„The Masterpiece Experience” a adus muzica viitorului la Sala Palatului

O sală inundată de valuri de lasere de toate culorile, povestea muzicii transpusă în coregrafii spectaculoase de dans, proiectate pe uriaşe ecrane LED de 32 de metri pătraţi, o orchestră de 45 de instrumentişti prezenţi fizic pe scenă şi completată de alte 275 de instrumente muzicale generate de calculator, toate acestea au făcut parte din „The Masterpiece Experience: Interstellar & ... Citeşte mai departe »

„The Masterpiece Experience”: iPad-ul, folosit ca instrument muzical în orchestră

Pe 27 aprilie, la Sala Palatului, „The Masterpiece Experience: Interstellar & Dark Knight”, un spectacol despre curaj şi iubire, dar şi cel mai inovativ concert de muzică de film, va oferi publicului ocazia să asiste la câteva premiere mondiale în arta spectacolului. iPad-ul, i-Phone-ul şi electroencefalograful vor fi folosite de producătorul Ciprian Costin ca instrumente muzicale sau mijloace de a ... Citeşte mai departe »

„The Masterpiece Experience”: capodopere ale muzicii de film, în spectacol la Bucureşti

Pe 27 aprilie, la Sala Palatului, „The Masterpiece Experience”, un spectacol total, care împleteşte într-un mod unic muzica de film cu efecte coregrafice, jocuri de lumini şi lasere şi proiecţii grandioase, le va oferi spectatorilor o experienţă „extraordinară, intensă şi foarte emoţionantă”, după cum scria revista americană Forbes despre acest spectacol organizat de Vreau Bilet şi produs de Ciprian Costin, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus