duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: Cirque du Soleil

Abonare RSS

Cirque du Soleil susține încă o reprezentație „Alegría” la București

La cererea publicului, turneul Alegría al Cirque du Soleil va fi suplimentat cu încă o reprezentație. Noul show va avea loc sâmbătă, pe 7 septembrie, începând de la ora 16.00. La spectacolele aflate deja în vânzare (5, 6, 7 și 8 septembrie) mai sunt disponibile puține locuri. După 20 de ani de turnee în peste 40 de țări, timp în ... Citeşte mai departe »

Cirque du Soleil: trei săptămâni până la spectacolul Alegría

Doar trei săptămâni ne mai despart de premiera Alegría la București. Românii se reîntâlnesc cu Cirque du Soleil, de pe 5 până pe 8 septembrie zilnic, la Romexpo, Pavilionul Central.  Alegría se bucură de o coloana sonoră impresionantă – albumul cu același nume este cea mai bine vândută coloană sonoră dintre toate producțiile Cirque du Soleil. Album de platină în ... Citeşte mai departe »

Cirque du Soleil: spectacolul Alegría ajunge la final, după 20 de ani

Unul dintre cele mai aplaudate și emoționante spectacole din istoria Cirque du Soleil, Alegría, a ajuns la final de drum. După 20 de ani, acesta este ultimul an în care Cirque du Soleil mai susține reprezentații ale producției. Românii au ultima șansă de a vedea acest superb spectacol zilnic de pe 5 pe 8 septembrie inclusiv, la Romexpo, Pavilionul Central, ... Citeşte mai departe »

Artiștii Cirque du Soleil poartă costume fabuloase în spectacolul Alegría

La început de septembrie, spectacolele Alegría vor aduce pe scena Pavilionului Central de la Romexpo București o atmosferă de poveste. Este ultima ocazie a românilor de a vedea unul dintre cele mai iubite spectacole din istoria Cirque du Soleil: după 20 de ani în arene, 2013 este ultimul an de în care se mai susțin reprezentații ale producției Alegría. Peste ... Citeşte mai departe »

Cirque du Soleil: Spectacolele din România se desfășoară conform programului inițial

Reprezentațiile Cirque du Soleil în România nu sunt afectate de întreruperea spectacolului Ka. Ca urmare a tragicului accident de sâmbâtă, când o artistă a Cirque du Soleil a murit în Las Vegas, după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri în timpul spectacolului Ka, reprezentațiile acestui show au fost supendate pe o perioadă nelimitată. Este primul accident fatal ... Citeşte mai departe »

Cirque du Soleil: Alegría, un spectacol impresionant, la București

LaRevista.ro așteaptă cu mare drag și nerăbdare sosirea Cirque du Soleil la București, cu spectacolul Alegría! O producţie îndelung aplaudată în întreaga lume, cu doar 5 reprezentaţii, zilnic începând de pe data de 5 până pe 8 septembrie 2013, la Romexpo, Pavilionul Central. Alegría (cuvânt spaniol care înseamnă optimism, bucurie, veselie) dispune de o distribuţie internaţională de 55 de performeri ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus