marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Clint Eastwood

Abonare RSS

În curând: ,,Sully: Miracolul de pe râul Hudson”, cu Tom Hanks, în regia lui Clint Eastwood

Câştigătorul Premiului Oscar Clint Eastwood regizează de această dată filmul „Sully: Miracolul de pe râul Hudson”, o dramă inspirată din evenimente reale şi care din 9 septembrie va avea premiera în cinematografele din România. Un film distribuit de Warner Bros. Pictures și Village Roadshow Pictures, „Sully: Miracolul de pe râul Hudson” îl plasează în centrul poveștii pe căpitanul Chesley „Sully” ... Citeşte mai departe »

„Lunetistul American”, cu Bradley Cooper, are deja încasări de peste 100 de milioane de dolari

Filmul cu șase nominalizări la Oscar, avându-l pe Bradley Cooper în rolul principal, a făcut istorie ca cea mai bună lansare a regizorului Clint Eastwood şi a cucerit atât box office-ul de weekend, cât şi inimile spectatorilor, cu un +10 primit de la Cinemascore. După ce a întrecut estimările iniţiale, producţia Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures nominalizată la ... Citeşte mai departe »

Clint Eastwood a salvat viața unui bărbat care se înecase cu o bucată de brânză

Actorul și regizorul Clint Eastwood i-a salvat viața unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, care se înecase cu o bucată de brânză. Steve John, care și-a revenit după ce Eastwood i-a aplicat manevra Heimlich, este directorul turneului de golf Pebble Beach National Pro-Am. Clint Eastwood se afla la un dineu dedicat voluntarilor turneului de golf, în Monterey, California. ... Citeşte mai departe »

Asemănare incredibilă între Clint Eastwood și fiul său Scott – FOTO

Ochii albaștri, barba puțin crescută și alura de cowboy, care nu poartă pălărie doar pentru că are un păr prea frumos de arătat – sunt doar primele trăsături pe care le observăm la Scott Eastwood, fiul bucățică ruptă din cineastul Clint Eastwood. Scott Eastwood are 27 de ani și este întruchiparea fizică a tatălui său în anii tineri. În plus, ... Citeşte mai departe »

Clint Eastwood și soția lui s-au despărțit

Clint Eastwood și soția sa, Dina Ruiz, s-au despărțit, după 17 ani de căsnicie, a declarat realizatoarea TV. Decizia celor doi nu este proaspătă, relația lor trecând printr-o perioadă dificilă încă de anul trecut. Într-o declarație de presă, Dina Ruiz a confirmat că ea și Clint Eastwood s-au despărțit de comun acord, informează contactmusic.com. Starul are șapte copii, între care ... Citeşte mai departe »

Cum se distrează Clint Eastwood, la 72 de ani

Categoric, vârsta este doar o cifră în cartea de identitate, cel puțin în ce-l privește pe Clint Eastwood. Dacă vă imaginați că celebrul actor, aflat în cel de-al 72-lea an de viață, nu face altceva decât să-și legene nepoții pe picioare, vă înșelați. Starul se distrează și astăzi așa cum a făcut-o întotdeauna pe marele ecran: jucându-se de-a împușcăturile. Clint ... Citeşte mai departe »