miercuri , 23 octombrie 2019

Arhivă etichete: Comic 7 B

Abonare RSS

Cine sunt câștigătorii primei ediții a festivalului COMIC 7 B

Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B, primul festival de teatru independent din Buzău, și-a închis cortina. Prima ediție a COMIC 7 B a adus în sălile de spectacol și de improvizație peste 2.500 de spectactori de toate vârstele, care au venit să se distreze la cele peste 15 spectacole de teatru independent și improvizație susținute de ... Citeşte mai departe »

A început primul Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie din Buzău

Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie Comic 7 B, primul festival de teatru independent din Buzău, este în desfășurare până pe data de 9 octombrie. Comic 7 B aduce pe scenă mai mult de 15 spectacole de teatru independent și improvizație, din România, Republica Moldova și Marea Britanie, la care se adaugă spectacole de improvizație pentru copii, ateliere de ... Citeşte mai departe »

Comic 7 B, Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie, debutează la Buzău

În perioada 3-9 octombrie, la Buzău se va desfășura Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie Comic 7 B. Timp de șapte zile, festivalul va aduce pe scenă mai mult de 15 spectacole de teatru și improvizație din România și din străinătate, improvizație pentru copii, ateliere de actorie, expoziții și alte evenimente la care buzoienii sunt așteptați. Festivalul Comic 7 ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus