sâmbătă , 23 ianuarie 2021

Arhivă etichete: comunicare

Abonare RSS

Comunicare alternativă pentru ONG-uri: cum să te promovezi mai bine

Prin creativitate, idei cu bugete mici şi o abordare neconvețională, ONG-urile pot atrage atenţia asupra cauzelor pe care le susţin. Participă şi tu la workshopul „Comunicare alternativă pentru ONG-uri”, organizat de TechSoup România şi Agenţia Creionetica la ONG Fest! Atelierul va avea loc sâmbătă, 10 mai 2014, de la ora 11:00 în cadrul Târgului Naţional ONG Fest, în parcul Herăstrău, ... Citeşte mai departe »

Webinar: Campanii 2% pentru ONG-uri – metode neconvenționale de comunicare

Participă la trainingul online „Campanii 2% pentru ONG-uri – metode neconvenționale de comunicare” și învață să-ți promovezi organizația neguvernamentală într-un mod creativ pentru strângerea impozitului de 2%. Trainingul online este organizat de TechSoup România și Agenția Creionetica pe 12 mai 2014, online începând cu orele 18:00. În cadrul trainingului vei învăța despre: I. Comunicare neconvențională vs. comunicare tradițională II. Etapele unei campanii Care este cauza? Care ... Citeşte mai departe »

Serile ONG: o nouă dezbatere despre importanța comunicării

Agenția Creionetica adună din nou ONG-urile la un ceai și o dezbatere despre comunicare și importanța ei într-o organizatie. Miercuri, 16 aprilie, de la ora 18:00, la Aristocats Bistro, (Str. Teodor Ștefănescu, nr. 1, 3 minute de piața C.A. Rosetti) „Serile ONG” continuă cu discuții interesante despre identitatea organizației, neconvenționalul în comunicarea, alături de câteva proiecții ale unor campanii creative ... Citeşte mai departe »

„Serile ONG”: cum să comunici ca un profesionist

„Serile ONG” continuă marți, 25 martie, de la ora 18:00, in același loc: Aristocats Bistro, pe Str. Teodor Ștefănescu, nr. 1 (3 minute de piața C.A. Rosetti). Agenția Creionetica invită ONG-urile la discuții antrenante despre comunicare, proiecții revelatorii ale unor campanii de succes și un boost de gândire creativă. Ce se intampla la „Serile ONG”? IDENTITATEA ORGANIZATIEI: de ce este ... Citeşte mai departe »

Serile ONG: cum să comunicăm cu schepsis

Agenția Creionetica îi invită pe cei interesați să-și îmbunătățească imaginea și impactul propriilor organizații, la „Serile ONG”. Prima întâlnire va fi cu noroc, joi, 13 martie, între orele 18:00 – 20:00. Locul este ideal pentru discuții, proiecții și gândire creativă. Se numește Aristocats Bistro și îl găsiți pe Str. Teodor Ștefănescu, nr 1, lângă piața C.A.Rosetti. Iată ce spun organizatorii: ... Citeşte mai departe »

Teo Trandafir susţine un curs de comunicare şi dezvoltare personală

Prezentatoarea TV Teo Trandafir susține o serie de cursuri de comunicare şi dezvoltare personală, la Constanța, în perioada 5-7 aprilie. “Cursurile mele de comunicare şi dezvoltare personală sunt, cred eu, un ajutor, un sprijin. Am întâlnit de-a lungul vieţii mele oameni care nu-şi pot stăpâni emoţiile, care n-au încredere în ei înşişi, care au multe de spus, dar sunt împiedicaţi, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus