joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: concert Jose Carreras

Abonare RSS

Cum a fost la concertul lui José Carreras de la Cluj-Napoca

Foto: Călin Ilea Duminică, pe 29 Noiembrie 2015, a avut loc primul si poate ultimul concert la Cluj-Napoca al legendarului tenor José Carreras, care a cântat pentru mii de clujeni adunați la Sala Polivalentă din oraș ca să-l vadă pe artistul spaniol. Evenimentul s-a numit „The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras” şi a făcut parte din turneul ... Citeşte mai departe »

José Carreras cântă pentru prima oară la Cluj

La doi ani de la cea mai recentă vizită în România, José Carreras răspunde invitaţiei Project Events şi revine în ţara noastră pentru un concert extraordinar, ce va avea loc pe 29 Noiembrie 2015, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. José Carreras le va oferi clujenilor un concert din care nu vor lipsi celebrele melodii ale perioadei „Belle Époque”, dar nici ... Citeşte mai departe »

José Carreras, la ultimul concert în România. Ce-și dorește artistul pentru vizita sa la București

José Carreras concertează pentru ultima oară în România, în cadrul unul eveniment organizat de Music Management Event, pe 26 noiembrie 2015, la Romexpo – Pavilion Central din București. Concertul face parte din turneul mondial de adio al tenorului, „A Life în Music”. Conform cerinţelor exprimate, José Carreras va avea rezervată o cameră într-un hotel de cinci stele, cu televizor atât în living-room, cât ... Citeşte mai departe »