joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: concert Julio Iglesias

Abonare RSS

Julio Iglesias a concertat la Iași pentru 6.000 de oameni

O atmosferă incredibil de caldă şi apropiată, că o revedere între prieteni, un show  de două ore, plin de hituri şi emoţie  şi un stadion cu peste 6000 de oameni au făcut din concertul „Mi Vida”, susţinut aseară de Julio Iglesias, cu adevărat evenimentul anului 2016 la Iaşi. Spectacolul a fost aşteptat cu nerăbdare de ieşeni, care i-au oferit artistului ... Citeşte mai departe »

Julio Iglesias şi fiul său au ajuns la Cluj şi vor concerta pentru peste 6.500 de spectatori

Julio Iglesias şi fiul său, Julio Iglesias Jr., au ajuns la Cluj, aseară, în jurul orelor 19:30,  aterizând cu avionul personal pe aeroportul oraşului gazdă. Cei doi artiști au fost întâmpinaţi de staff-ul organizatoric şi preluaţi sub supravegherea bodyguarzilor, pentru a fi conduşi la hotelul de cinci stele din centrul oraşului. Pregătirile pentru show-ul starului latin Julio Iglesias de la ... Citeşte mai departe »

Julio Iglesias cântă din nou în România, în luna mai

Nu există loc în lumea asta unde să nu se fi auzit vreodată muzica să. Imaginea lui romantică şi prezenţa scenica de un magnetism rar întâlnit în industria muzicală au făcut din Julio Iglesias un idol iubit de oamenii din toate colţurile lumii, indiferent de rasă, limbă şi religie. Privilegiate sunt, însă, anumite destinaţii care au reuşit de-a lungul timpului ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus