duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: concerte Hard Rock Cafe

Abonare RSS

„Zâmbetul face minuni” cu Direcția 5, la Hard Rock Café

După un concert sold out în primăvară, Direcţia 5 revine la Hard Rock Café joi, 7 noiembrie, de la ora 21:00, pentru încă un show incendiar plin de hituri care mai mult ca sigur vă vor ridica de pe scaune. De peste 22 de ani în lumina reflectoarelor, Direcţia 5 este fără îndoială una dintre cele mai iubite trupe de ... Citeşte mai departe »

VH2 concertează la Hard Rock Cafe, pe 24 octombrie

Trupa VH2 va susține un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti, joi, 24 octombrie 2013. VH2 este o trupă românească de pop/ rock înfiinţată de Gabriel Cotabiţă, în 2002, alături de Mihai Pocorschi, ambii nume cunoscute ale scenei muzicale. După ce au cântat împreună în trupa Holograf, celor doi li s-a părut firesc să înfiinţeze o nouă trupă, care ... Citeşte mai departe »

Incursiune muzicală în micul Paris: Mircea Vintilă și Brambura, la Hard Rock Café

Trubadurul romantic al micului Paris de altădată revine, după un an, în Hard Rock Cafe şi promite spectatorilor o incursiune muzicală într-o lume plină de farmec si culoare. Mircea Vintilă concertează în Hard Rock Café alături de Brambura, formula de acompaniament ce îi este alături de aproape 10 ani. Tablouri din Bucureştiul interbelic, secvenţe inspirate din perioada hippie şi pasaje ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus