miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: concurs

Abonare RSS

Concurs Ropharma: câștigă un set de produse care au grijă de sănătatea ta

Foto: photosof.org Pentru că sistemul nostru imunitar e mai sensibil iarna și ne putem îmbolnăvi mai ușor, v-am pregătit un concurs cu premii benefice sănătății! Farmacia Ropharma vă oferă trei cadouri ce constau în câte cinci produse concepute să aibă grijă de voi în această perioadă. Răspundeți, printr-un comentariu postat la finalul acestui articol, la întrebarea: „Tu ce faci pentru sănătatea ... Citeşte mai departe »

Concurs LaRevista.ro și Dove: Tu ce vezi când te privești în oglindă?

~ Noua campanie Dove Mirrors încurajează femeile să se privească în oglindă și să-și descopere frumusețea ~ Dacă ne place un clișeu mai mult ca oricare altul, este acela al primăverii ca anotimp al reînnoirii, pe toate planurile. Ne bucurăm de fiecare rază de soare și ne minunăm de fiecare copac înflorit și de întreg spectacolul pe care ni-l oferă ... Citeşte mai departe »

Paula Seling & OVI cântă pentru România, în a doua semifinală Eurovision

Cei doi artişti au fost notaţi aseară la cea de-a doua repetiţie cu costume de juriul de specialitate. Pe 8 mai, ora 22.00, urmăriţi la TVR 1, TVR HD, TVR+, TVR Internaţional evoluţia Paulei Seling şi a lui Ovi pe scena Eurovision! Deşi spectacolul live al celei de-a doua semifinale Eurovision are loc în această seară, cei 15 concurenţi au ... Citeşte mai departe »

A început aventura Eurovision 2014 şi pentru România: Paula și Ovi sunt la Copenhaga

De astăzi, 30 aprilie, începe competiţia în linie dreaptă şi pentru echipa României aflată la Copenhaga. Artiştii iau azi primul contact cu scena de la B&W Hallerne din Copenhaga, unde susţin prima repetiţie, înregistrarea, alături de ceilalţi concurenţi, a piesei „Join Us” – sloganul Eurovision 2014, o scurtă întâlnire cu presa internaţională, iar mai târziu o vizită la Ambasada României ... Citeşte mai departe »

Mariana Nicolesco: O nouă celebrare a liedului românesc, la TVR 2

Festivalul şi Concursul Naţional al Liedului Românesc, create de marea soprană Mariana Nicolesco, pun în valoare an de an comorile acestui gen muzical acumulate în România de peste două secole, pe fondul vechiului nostru cântec de dor. Prin vocile tinerilor artişti care s-au apropiat de arta liedului în aceşti ani, şi în care strălucesc, asistăm la renaşterea acestui stil prestigios, ... Citeşte mai departe »

Concurs LaRevista.ro și Libris: Tu ce carte ai dărui de Crăciun?

LaRevista.ro și librăria online Libris v-au pregătit un nou concurs: trei cărți grozave abia așteaptă să ajungă la voi în brațe și să vă bucure de Crăciun! Nu știm voi cum sunteți, dar pentru noi, vacanța de iarnă e sinonimă cu plimbări lungi prin păduri sau parcuri adormite sub zăpadă, urmate de seri petrecute la gura șemineului, lângă o cană ... Citeşte mai departe »

Concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti”, ultima etapă a campaniei „Români pentru o lume”

Campania „Români pentru o lume” a ajuns la cea treia etapă, şi ultima, respectiv concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti” ce promovează valorile naţionale şi încurajează tânăra generaţie în a-şi urma visul, indiferent de segmentul cultural în care activează. Concursul se desfăşoară online pe website-ul campaniei www.romanipentruolume.ro şi pe pagina de Facebook „Români pentru o lume” şi oferă tinerilor români, orientaţi ... Citeşte mai departe »

Mihai Trăistariu organizează „Liga Campionilor”: Talentul trebuie să învingă non-valorile!

Mihai Trăistariu se pregătește să dea startul unei noi ediții a „Ligii Campionilor”, competiție muzicală ce va avea loc în județul Brașov, la Râșnov. Artistul spune că visează la o zi în care talentul să învingă non-valorile și în care concursul organizat de el să devină un loc de întrecere pentru cele mai bune voci din România și de peste ... Citeşte mai departe »

Peste 100 de candidaţi s-au înscris la Concursul Internaţional de Canto „Le Grand Prix de l’Opera”

La jumătatea lunii iunie, la Opera Naţională Bucureşti (ONB) se vor aduna cele mai bune şi tinere voci din ţară şi străinatate.  În perioada 13-16 iunie 2013, la ONB se vor desfăşura fazele finale ale celei dintâi ediţii a Concursului Internaţional de Canto „Le Grand Prix de l’Opera”, competiţie la care s-au înscris peste 100 de candidaţi din 30 de ţări. ... Citeşte mai departe »

Concurs: LaRevista.ro și librăria online Libris vă oferă trei cărți grozave

E aproape vară, deci s-a dat deja startul la vacanțe, și ce poate fi mai relaxant, pe plajă sau în vârf de munte, sau oriunde v-ați afla, decât o carte bună? Un film, ați putea spune, sau o ieșire cu prietenii la terasă. Dar nici una, nici alta nu vă va oferi experiența extraordinară pe care ne-o promite lectura – ... Citeşte mai departe »