marți , 7 aprilie 2020

Arhivă etichete: consumerism

Abonare RSS

Refashion: cum să-ți reinventezi hainele de care te-ai plictisit (și să salvezi planeta)

foto Voi ce faceți cu hainele de care v-ați plictisit? Le faceți cadou prietenilor? Le donați celor care chiar nu au de niciunele? Orice ați alege, ideal e să nu le lăsați să zacă în fundul dulapului, ci să încercați să le prelungiți viața – fie că le dați mai departe cuiva care știți le va purta, fie că le ... Citeşte mai departe »

Un nou clip semnat Creionetica, despre societatea dependentă de petrol – VIDEO

Pe 28 și 29 noiembrie 2014, unii sărbătoresc “Buy Nothing Day”, care se dorește a fi un protest față de frenezia cumpărăturilor de “Black Friday”. Agenția Creionetica se alatură acestei mișcări printr-un nou clip din campania Consumix, pe tema consumului de PETROL. Toate lucrurile care ne înconjoară sunt procesate, prelucrate și finisate printr-un consum semnificativ de petrol. În proporție de ... Citeşte mai departe »

„Nomophobiac”: cum ar fi să trăiești o zi fără telefonul mobil?

Trăim într-o societate aflată într-o continuă și însetată dezvoltare. Lumea din jurul nostru evoluează cu o viteză considerabilă și cunoaște o tehnologizare cu care greu se poate ține pasul. Se resimte un dezechilibru între real și virtual. Generațiile tinere încep să considere virtualitatea indispensabilă. Sunt cifre care atrag atenția asupra acestei situații: în 2013 s-au vândut peste 1.9 miliarde telefoane ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus