joi , 3 decembrie 2020

Arhivă etichete: Corina Stoica

Abonare RSS

Cele mai bune lucruri din 2017

E amiaza lui 31 decembrie 2017. N-am prea dormit noaptea trecută, probabil pentru că am băut, ca de obicei, un litru de cafea. 🙂 Așa că mi-am mai făcut una, că mai am treabă azi și nu-i vreme de dormit. Nici de bilanțuri nu e vremea, n-am obiceiul să zăbovesc prea mult uitându-mă în urmă ca să văd ce (nu) am ... Citeşte mai departe »

Corina Stoica: „Libertatea, în lumea asta care ne vrea sclavi, asta e extravaganța mea”

Mi-a fost greu să fac un interviu-portret cu Corina, pentru că aveam senzația că știu deja toate răspunsurile. Ne leagă nu doar plăcerea cu care savurăm o cafea povestită, petrecutul nopților în fața calculatorului și voluptatea trezitului târziu, ci și norocul de a avea o familie care să ne sprijine și dragostea pentru presă, așa cum era ea odată. Vă ... Citeşte mai departe »

Corina Stoica: „Mi-a luat ani de zile până am avut îndrăzneala să spun că sunt ziaristă”

Pe 1 martie, site-ul pe care ai ajuns acum, LaRevista.ro, a împlinit doi ani. Nu merge deloc de-a buşilea, ci e un copil precoce, profund, atent la tot ce mişcă interesant în jurul lui, dar care vrea să crească păstrându-şi spiritul senin. Şi pentru că marca LaRevista.ro sunt interviurile, ce personaj ar fi fost mai potrivit pentru luat la întrebări ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus