joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Cornel Ilie

Abonare RSS

Eurovision 2016: cine va prezenta Selecția Națională

foto Cornel Ilie (Vunk) şi Ioana Voicu vor fi gazdele semifinalei şi finalei naţionale Eurovision 2016, care se vor desfăşura pe 4 şi 6 martie, la Sala Sala Sporturilor din municipiul Baia Mare.  Alături de ei, Jo, care a reprezentat România la Eurovision Jurnior 2009 la Kiev, va însoţi concurenţii în Camera verde, de unde va trasmite emoţiile artiştilor şi ... Citeşte mai departe »

Cornel Ilie și soția lui au devenit părinți

Duminică, 15 noiembrie, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a devenit tăticul unei fetiţe de nota 10, Zara Ecaterina. „15.11.15 este ziua în care am devenit tătic! Ziua în care am aflat cum trei kilograme şi ceva şi câţiva centimetri înseamnă tone de fericire şi kilometri de zâmbete! Ziua în care am văzut că doar o femeie poate face cu adevărat miracole, ... Citeşte mai departe »

Cornel Ilie lansează o idee inovatoare pentru a strânge bani în scop caritabil

Prezent în cadrul Zilelor Biz de săptămâna trecută, pentru a vorbi despre implicarea sa în activităţi de responsabilitate socială, Cornel Ilie (Vunk) a lansat o idee inovatoare prin care artiştii se pot alătura celor în dificultate: cedarea unei părţi semnificative din încasările de pe YouTube. Liderul trupei Vunk a explicat că ideea i-a venit tocmai de la comportamentul pe care-l ... Citeşte mai departe »

Loredana şi Cornel Ilie au lansat clipul piesei „Nu ştiu cine eşti” – FOTO și VIDEO

Loredana lansează astăzi un nou videoclip, pentru piesa „Nu ştiu cine eşti”, o colaborare inedită cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Cei doi au mai cântat împreună, cel mai recent duet fiind în cadrul concertului Vunk de pe 3 octombrie, de la Sala Polivalenta, însă acest nou single marchează prima colaborare oficială a îndrăgiţilor artişti. “Nu ştiu cine eşti”, compusă ... Citeşte mai departe »

Cornel Ilie prezintă Romanian Music Awards 2013

Primul prezentator anunţat al galei Romanian Music Awards de anul acesta este cântărețul Cornel Ilie de la trupa Vunk. În fiecare an, gala Romanian Music Awards este găzduita de două celebrităţi. Anul acesta, primul nume anunţat că va găzdui show-ul este cel al solistului trupei Vunk. „Bucuria mea de a fi gazda RMA este dublă, mai ales că asta se ... Citeşte mai departe »