duminică , 24 ianuarie 2021

Arhivă etichete: corp frumos

Abonare RSS

Cardio Pilates: 30 de minute de antrenament pentru toți mușchii

Să combini gimnastica Pilates cu exerciții cardio și ridicări de greutăți ușoare poate fi o idee excelentă, pentru că împacă toate gusturile. Nu este nici plictisitor pentru cei cărora Pilates li se pare prea monoton, nici prea obositor pentru cei care evită cardio tocmai din acest motiv. În plus, antrenamentul de mai jos antrenează toți mușchii – știți cum le ... Citeşte mai departe »

Yoga, calea spre tine însuți – VIDEO

Am vorbit despre yoga de nemumărate ori, pentru că suntem din ce în ce mai convinși de beneficiile extraordinare ale acestei practici spirituale. V-am împărtășit câteva trucuri pentru începători (doar nu credeați că noi suntem chiar avansați?), am discutat cu Mandy Ingber (care o antrenează pe Jennifer Aniston), v-am povestit despre cele cinci ritualuri tibetane (le-ați încercat?) și probabil că ... Citeşte mai departe »

Nuci, alune și migdale pentru un corp frumos și sănătos

Consumul de nuci, alune și migdale reduce riscul apariției cancerului și al bolilor cardiovasculare și ne ajută să ne menținem o siluetă armonioasă, arată un nou studiu, publicat în New England Journal of Medicine. Ani la rând, medicii au recomandat evitarea consumului de nuci, din cauza conținutului lor ridicat în grăsimi, însă numeroase studii au demonstrat eficacitatea lor în lupta ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus