vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: cosmetice

Abonare RSS

Top 3 produse de machiaj de folosit când ești în grabă

foto În interviurile mele cu femei, le mai întreb uneori, când vreau să relaxez discuția, care sunt produsele de machiaj pe care le folosesc zilnic, cele la care nu renunță nici atunci când sunt în grabă. În multe dintre răspunsuri m-am regăsit, pentru că am și eu cel puțin trei smacuri pe care mi le pun pe față aproape de ... Citeşte mai departe »

OPI, nu mă mai despart de tine!

foto În sfârșit, înțeleg și eu isteria pe care au stârnit-o, de câțiva ani încoace, lacurile de unghii marca OPI. N-am avut ocazia să le încerc, până de curând, dar cred că tocmai m-au câștigat pe viață, că așa ceva n-am mai pomenit. În sensul că n-am mai avut, până acum, un lac sau o ojă care să reziste atât ... Citeşte mai departe »

Hair Oil Mist, de la Mineral Fusion

Ceva… direct din paradis! Hidratant, potolitor de fire rebele și divin mirositor! Hair Oil Mist, de la Mineral Fusion, e noua mea iubire de ordin cosmetic, la un loc cu toate celelalte produse pe care le-am descoperit în ultimele luni la Whole Foods. Vine într-un flacon de 150 de mililitri, are un aplicator practic, cu pompiță, și ingrediente care fac ... Citeşte mai departe »

Ce cosmetice am mai descoperit (și-mi plac la nebunie)

Nu sunt multe, că nu-mi place să exagerez când vine vorba de machiaj și îngrijirea pielii, mi-am învățat lecția. Dar produsele pe care le folosesc în ultimele luni îmi prind mai bine ca oricare altele, și pielea mea dă semne că o ia, în sfârșit, pe calea cea bună! 🙂 Probabil că am avut nevoie de câțiva ani de căutări ... Citeşte mai departe »

Concurs Sabon: Tu cum îți păstrezi tinerețea?

E un anotimp în care toți avem chef de o schimbare, de o împrospătare, iar noi am găsit cadoul perfect pentru voi! Împreună cu prietenii noștri de la Sabon, vă oferim trei seturi de produse cosmetice unul și unul! Fiecare set de cosmetice valorează 316 lei și cuprinde: O cremă antiaging de luminozitate ce promite să albească şi să confere ... Citeşte mai departe »

Dosar de frumusețe: Ștefania Nistoreanu

Ștefania Nistoreanu e pictoriță și una dintre cele mai frumoase femei pe care le cunosc, așa că am vrut să aflu pentru voi care sunt obiceiurile ei de îngrijire. Citiți și o să descoperiți în cuvintele ei o inspirație! Când m-a rugat Corina să scriu despre ritualurile mele de frumuseţe m-am blocat, gândindu-mă că eu nu am aşa ceva, eu fac ... Citeşte mai departe »

„Tropical Forest”, tema celei de-a 15-a ediții a târgului Fashion Bazaar

DUMINICĂ 25 mai / Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 Între orele 11:00 — 19:00 DESIGNERI – BIJUTERII – ACCESORII – ÎNCĂLŢĂMINTE – COSMETICE Vino pe 25 mai 2014, la Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 – la FASHION BAZAAR – cel mai mare târg de modă, cosmetice şi vintage. Peste 60 de expozanţi vin cu colecţii pline de culoare şi de ... Citeşte mai departe »

Haine, accesorii și cosmetice, la Fashion Bazaar de aprilie

Pe 13 aprilie 2014, la Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 – are loc FASHION BAZAAR – cel mai mare târg de modă, cosmetice şi vintage. Peste 60 de expozanţi vin cu o serie de colecţii pline de culoare şi de energie. Adaptate la noile trenduri şi special create pentru ediţia Flowers în Bloom a Fashion Bazaar, colecţiile de haine ... Citeşte mai departe »

Serul cu acid hialuronic: cum poți să-l prepari acasă, din ingrediente naturale

Ştiai că nu e nevoie nici să suporţi înţepăturile acelor şi nici să-ţi omori cardul cumpărând serurile acelea scumpe de firmă? Pentru că serul cu acid hialuronic ţi-l poţi face chiar tu, acasă. Şi nu e greu deloc! Iar costul său va fi practic costul ingredientelor, plus maxim 10 minute – timpul de preparare. Adică de vreo 50 de ori ... Citeşte mai departe »

Nou la Bioderma: gel de duș și gel spumant, în varianta „Travel size”

Bioderma a lansat recent două produse în varianta „Travel size”: Atoderm Gel de duș, la 100 mililitri, şi Sebium gel spumant, la aceeași cantitate. Alături de noile produse, gama „Travel size” este completată de binecunoscutele soluţii micelare Sensibio H2O 100 ml şi Sebium H2O 100 ml. Pentru trusa de călătorie, vacanțe sau călătorii de serviciu, Bioderma are acum o gamă ... Citeşte mai departe »