vineri , 17 septembrie 2021

Arhivă etichete: Craciun

Abonare RSS

Primul Crăciun adevărat

N-am făcut mâncăruri cu trei zile înainte. Nici prăjitură, nici măcar biscuiți. Aveam în frigider o jumătate de kilogram de tort de ciocolată, primit cadou. Apoi, am găsit la un magazin european o ruladă cu mac delicioasă, are gust de cozonac de casă. Nu mi-a mai trebuit nimic altceva! În plus, am lucrat până sâmbătă seara. Când am ajuns acasă, ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: 12 idei de cadouri de Crăciun

foto Poate ați fost inspirați și ați cumpărat, deja, cadouri de Crăciun pentru toți oamenii voștri dragi. Dacă nu, vin să vă dau câteva idei, ca să nu ridicați din umeri în dimineața de 26 Decembrie. Pulover cu aplicații, de la Mango L-am văzut de curând pe site și m-am îndrăgostit de el. Recunosc, ăsta e un cadou pe care ... Citeşte mai departe »

Instantaneu din Dublin

foto Oameni așteptând într-o stație de autobuz din Dublin, înainte de Crăciun, în 1961. Citeşte mai departe »

Dintr-o noapte de Crăciun

foto La mine e încă noapte, de fapt, o fi spre dimineață deja? Ia uite, e trecut de 4.00 și nici gând să merg la culcare, nu mi-e somn, mi-e doar bine și liniște, și-așa vă doresc și vouă. Mi-aduc aminte, habar n-am de ce, de o noapte de Crăciun de-acum cine știe cât timp, trebuie să fi avut vreo ... Citeşte mai departe »

Înainte de Crăciun

Am fiert prea mult legumele pentru salata de boeuf; cartofii, cel puțin, sunt praf, imposibil de folosit. Eram concentrată să-mi iasă bine pandișpanul pentru prăjitura cu rom și ciocolată pe care vreau s-o fac, și n-am luat legumele de pe foc la timp. Și prăjitura am greșit-o, stați liniștiți! Am pus ulei în aluat, l-am confundat cu cel pentru chec. ... Citeşte mai departe »

O ilustrație: carte poștală de iarnă

Pentru unii o fi un clișeu, pentru alții, o încântare: ilustrație din cartea pentru copii (și adulți) „The Nutcracker”, de Jane Ray. sursă Citeşte mai departe »

Cartierul Petit Champlain din Quebec, înainte de Crăciun

Petit Champlain din orașul Quebec, Canada, e cel mai vechi cartier comercial din America de Nord. Situat în Vieux-Québec–Cap-Blanc–colline Parlementair, Petit Chamblain există din 1608, iar străduțele lui pavate și numeroasele boutiques și bistrots atrag azi turiști din lumea întreagă. Așa arată cartierul acum, înainte de Crăciun: Fotografii de Patrick Langlois, Alexander Kolomietz, Christina Ann, Pamela MacNaughtan, Steve Leclerc, Gaetan ... Citeşte mai departe »

Brazi de Crăciun din lumea întreagă

Rockefeller Center, New York, SUA Începutul lunii decembrie a adus în lumea întreagă unul dintre momentele cele mai așteptate ale anului: aprinderea bradului de Crăciun. Din New York până în Beirut, din Estonia până în Australia, așa arată brazii împodobiți și luminați în așteptarea sărbătorii nașterii lui Isus.  Rakvere, Estonia Piața Rossio, Lisabona Washington, SUA Budapesta, Ungaria Beirut, Liban Melbourne, ... Citeşte mai departe »

Studiu: cât cheltuim de sărbători și care sunt cele mai comune cadouri

foto Anul acesta românii care fac cumpărături online au declarat că intenționează să ofere celor dragi cadou articole de îmbrăcăminte și produse cosmetice. Conform unui studiu Compari.ro realizat în luna octombrie 2015 de GKI Digital, cei care fac cumpărături online au în topul preferințelor patru categorii diferite de produse: articolele de îmbrăcăminte sunt cele mai dorite – 64%, urmate de ... Citeşte mai departe »

Cele mai bune trei cântece de Crăciun – VIDEO

Revista Billboard a dat publicității clasamentul celor mai bune 100 de melodii de sărbători, „All I Want For Christmas Is You”, interpretat de Mariah Carey, aflându-se pe primul loc. Piesa cântată de Mariah Carey este pentru a doua oară pe locul întâi în top, cu 29.000 de descărcări pe internet şi numeroase difuzări la radio şi televiziune, informează contactmusic.com. Pe ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus