marți , 19 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Cristi Martin

Abonare RSS

Actorul Cristi Martin și-a deschis prima expoziție personală de pictură

Cristi Martin

Actorul Cristi Martin și-a deschis, recent, prima expoziție solo de pictură, la Galeriile Sabion din București. Intitulată „Trăiri”, expoziția cuprinde lucrări realizate pe mai multe tipuri de medii și care au în comun câteva elemente centrale. Sunt creații ce au ca teme principale simbolismul mistic și religios, creația ca element primordial, iubirea care transcende clișeele ideatice, universul. Vernisajul a avut ... Citeşte mai departe »

Cine sunt câștigătorii primei ediții a festivalului COMIC 7 B

Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B, primul festival de teatru independent din Buzău, și-a închis cortina. Prima ediție a COMIC 7 B a adus în sălile de spectacol și de improvizație peste 2.500 de spectactori de toate vârstele, care au venit să se distreze la cele peste 15 spectacole de teatru independent și improvizație susținute de ... Citeşte mai departe »

A început primul Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie din Buzău

Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie Comic 7 B, primul festival de teatru independent din Buzău, este în desfășurare până pe data de 9 octombrie. Comic 7 B aduce pe scenă mai mult de 15 spectacole de teatru independent și improvizație, din România, Republica Moldova și Marea Britanie, la care se adaugă spectacole de improvizație pentru copii, ateliere de ... Citeşte mai departe »

Cristi Martin: cinci lucruri pe care vreau să le fac în viață

Actorul și artistul plastic Cristi Martin ne povestește despre cinci dintre lucrurile pe care visează să le facă în viață. Pe al șaselea promit că-l trag de limbă să ni-l dezvăluie curând. 🙂  Cristi Martin: 1. Primul e o fermă în Toscana. Să cresc viță de vie, capre și maslini și eu să stau să pictez și să mă simt ... Citeşte mai departe »

Act4You Studio: Cursuri de dezvoltare personală, cu actorii Cristi Martin și Anca Olteanu

Pe scena pe care performăm cu toții zilnic, vrem să fim cât mai buni, cât mai convingători și cât mai apreciați. Actorii Cristi Martin și Anca Olteanu vă invită la o serie de cursuri de învățare prin joc și joacă… actoricească! Pe baza unei abordări inedite a provocărilor de orice fel, veți obține o schimbare de perspectivă asupra propriilor limite, ... Citeşte mai departe »

„Dăruiește un zâmbet”: spectacol caritabil cu Grupa Mică

Pentru că fiecare copil are dreptul la fericire, trupa de improvizaţie Grupa Mică, alături de Ago Events şi Zivac Ggroup, au iniţiat spectacolul caritabil  “DĂRUIEŞTE UN ZÂMBET”. Misiunea trupei este de a crea poveşti care să îi facă pe oameni să râdă şi să trăiască pentru câteva zeci de minute într-o lume aproape perfectă, într-un nou spectacol inedit care se ... Citeşte mai departe »

Artistul Cristi Martin și designerul Carmen Burtea au lansat colecția Art Up! couture painting collection

La sfârșitul săptămânii trecute, artistul Cristi Martin, cunoscut publicului ca actor și artist plastic, și designerul Carmen Burtea au lansat colecția Art Up! couture painting collection, o colecție originală de accesorii fashion statement și obiecte de artă, într-un concept artistic îndrăzneț, în care creația vestimentară de înaltă clasă se întâlnește fericit cu arta plastică. Tablourile, poșetele și rochia haute couture ... Citeşte mai departe »

Art Up! Couture Painting Collection: colaborare inedită între Carmen Burtea și Cristi Martin

Doi artiști colaborează pentru prima oară și realizează o colecție de artă și accesorii de modă statement într-un concept nou: Cristi Martin, actor și artist plastic, fondatorul brandului Martin Art, și Carmen Burtea, creator de ținute haute couture și bijuterii Swarovski unicat sub brandul Despotiko. Art Up! Couture Painting Collection este o colecție originală de artă și accesorii de modă ... Citeşte mai departe »

Cristi Martin: „Femeile care m-au inspirat cel mai mult sunt cele pe care le-am iubit”

Actorul și artistul plastic Cristi Martin ne-a răspuns, cu umor și romantism, la câteva întrebări inedite – despre actorie, despre televizune, artă, dragoste și alte extravaganțe.… Care crezi că este cel mai mare mit despre actorie? Că pentru a fi un bun actor trebuie să poți să plângi la comandă. Că este o meserie foarte ușoară, pe care o poate ... Citeşte mai departe »

Ieftin, simplu și potrivit și pentru lacto – vegetarieni: toci bucoviean upgradat

Avem un oaspete special astăzi la rubrica Gourmet: actorul și artistul plastic Cristi Martin ne împărtășește rețeta unuia dintre felurile sale de mâncare preferate. Ați încercat vreodată tociul bucovinean? Necesar pentru o tavă banală și normală de cuptor: 3 kg cartofi 2 cepe medii 300g brânză telemea (preferabil de oaie sau capră) 150 – 200g măsline fără sâmburi, feliate 1 ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus