vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: cuplu

Abonare RSS

Un bărbat căsătorit de 82 de ani dezvăluie care e cheia unei căsnicii fericite

foto Pare absolut incredibil, dar Nicholas și Rafaela Ordaz, din California, sunt căsătoriți de 82 de ani. Cei doi știu probabil mai multe decât noi despre lucrurile de care o căsnicie are nevoie pentru a rezista în timp și au dezvăluit ce i-a ținut împreună. „Respectul, afecțiunea și faptul că nu ne-am îngrijorat pentru lucrurile care nu contau cu adevărat”, ... Citeşte mai departe »

Camera de hotel, locul ideal pentru reaprinderea pasiunii în cuplu

Camerele de hotel pot reprezenta locul ideal în care un cuplu să-și împrospăteze viața sexuală, arată un studiu citat de CNN. Spațiul intim, asemănător cu cel de acasă, dar lipsit de inconvenientele existente într-un cămin, este locul potrivit pentru reaprinderea pasiunii în cuplu, au declarat cei mai mulți dintre respondenții la acest studiu. Rutina este cel mai mare dușman al ... Citeşte mai departe »

Unul din șapte adulți trăiește într-o relație de compromis, după ce a pierdut marea dragoste

73 % dintre oameni conviețuiesc în relații resemnate, după ce marea dragoste le-a scăpat printre degete Un sfert dintre adulți au fost îndrăgostiți de două persoane în același timp 17 % și-au întâlnit dragostea vieții în timp ce erau deja într-o relație stabilă Bărbații sunt mai loiali partenerelor lor 60 % dintre adulți consideră că e nevoie de 10 săptămâni ... Citeşte mai departe »

Nouă luni în două minute: cum se transformă o femeie în timpul sarcinii – VIDEO

Un cuplu din Letonia care aștepta un copil a colecționat sute de fotografii realizate pe parcursul sarcinii femeii, începând din momentul în care au aflat că vor deveni părinți, și până în momentul în care bebelușul lor a venit pe lume. Cei doi au realizat apoi un video emoționant, care arată cum se transformă corpul femeii de-a lungul celor nouă ... Citeşte mai departe »

Femeile împart la trei, bărbații înmulțesc cu trei! Ambele sexe mint în privința fostelor iubiri

Cu toții presupunem de multă vreme că femeile nu dezvăluie niciodată numărul real al partenerilor lor de sex, și că bărbații tind să „înflorească” astfel de informații pentru a-și crește masculinitatea în ochii celor din jur. Acum, un studiu confirmă aceste bănuieli, arătând că femeile împart la trei cifra ce reprezintă fostele lor iubiri, în timp ce bărbații o înmulțesc ... Citeşte mai departe »

De azi, Manuela Hărăbor și soțul său, Rareș Stoica, sunt un cuplu și pe scenă

Manuela Hărăbor și Rareș Stoica debutează, astăzi, în cuplu pe scenă, după ce anul trecut și-au oficializat relația. Cei doi actori joacă împreună, în Centrul Istoric, în piesa „Aproape totul din viața mea”, de Chris Simion. Dacă vreți să vă faceți mai frumoasă seara de marți, 23 aprilie, mergeți la o piesă de teatru pentru care garantăm! Nu, încă nu ... Citeşte mai departe »

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au petrecut Paștele împreună

Ultima oară când au fost văzuți împreună în public s-a întâmplat în iunie 2012, cu ocazia unui eveniment de familie. Aproape un an mai târziu, Arnold Schwarzenegger și fosta lui soție, Maria Shriver, s-au reîntâlnit pentru a petrece Paștele alături de copiii lor, duminica trecută. Cei doi au luat cina, în compania celor trei copii ai lor – Patrick, Katherine ... Citeşte mai departe »

Studiu: marțea e ziua cea mai puțin sexy a săptămânii. Sâmbăta, pe primul loc

Marțea a fost decretată oficial cea mai puțin sexy zi a săptămânii, cuplurile fiind atunci mai predispuse să meargă la culcare fără ca înainte să aibă parte de intimitate fizică. Dar, atunci când decid, totuși, să se relaxeze prin sex, majoritatea preferă să o facă păstrând lumina aprinsă, arată un studiu dat publicității recent. Numai 4 % dintre cele 1654 ... Citeşte mai departe »

Fotografii inedite, cu Michael Douglas și Matt Damon, din filmul despre Liberace

Michael Douglas și Matt Damon, care sunt un cuplu de homosexuali în filmul dedicat faimosului Liberace, demonstrează, încă o dată, cât de departe este dispus să meargă un actor pentru arta sa. Primele fotografii din film date publicității îi arată pe Douglas și Damon în ipostaze cu totul neobișnuite. Starul din „Wall Street” joacă rolul principal, cel al controversatului pianist ... Citeşte mai departe »

Trucuri inedite pentru un mariaj fericit

Toată lumea știe că dragostea, respectul și comunicarea sunt condiții fără de care nici o căsnicie nu poate rezista prea mult. Există însă și câteva trucuri – e drept, mai neobișnuite – care pot ajuta un cuplu să trăiască într-o fericire perpetuă, cu toată utopia inerentă afirmației. Editorul Tim Dowling a pus pe hârtie câteva dintre ele, pentru cotidianul britanic ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus