joi , 3 decembrie 2020

Arhivă etichete: cupluri

Abonare RSS

Studiu: cuplurile care fac sex o dată pe săptămână sunt cele mai fericite

foto Cuplurile care fac mai mult sex nu sunt neapărat mai fericite și se pare că frecvența ideală a raporturilor intime este de unul pe săptămână, au concluzionat niște cercetători canadieni care probabil se plictiseau. Un grup de cercetători din Toronto a decretat: cei mai fericiți parteneri de cuplu sunt cei care se întâlnesc la așternut doar o dată pe ... Citeşte mai departe »

Studiu: care este ziua și ora la care oamenii aleg cel mai frecvent să facă sex

Dorința de sex este cel mai crescută sâmbăta, în jurul orei 16.30, însă cele mai frecvente contacte intime se produc la ora 19.37. 45 % dintre cupluri sunt atât de ocupate, încât trebuie să-și programeze în agendă partidele de sex Vara este anotimpul în care oamenii fac dragoste cel mai frecvent Până la urmă, clișeul că la sfârșit de săptămână ... Citeşte mai departe »

Cum păstrezi o relație fericită: să speli vasele e mai important decât să spui „te iubesc”

Să speli vasele, să duci gunoiul sau să-i servești partenerului cafeaua la pat, măcar din când în când, este mai important într-o relație decât să oferi flori sau să faci declarații de dragoste, arată un studiu recent realizat în Marea Britanie. Deși asta poate părea un sacrilegiu, mai ales acum, după Valentine’s Day și 1 Martie, studiul efectuat de Open ... Citeşte mai departe »

Dragoste pe covorul roșu: cele mai admirate cupluri la premiile Oscar

Gala premiilor Oscar este nu doar cel mai fastuos eveniment cinematografic al planetei, este nu doar o exclusivistă și neoficială paradă a modei. Este și un prilej cu care publicul poate vedea personalitățile pe care le admiră în toată frumusețea lor umană. Bucuria și emoțiile sunt la ele acasă – mai ales pe scenă, unde actorii se îneacă în lacrimi, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus