marți , 21 martie 2023

Arhivă etichete: cuvinte

Abonare RSS

Despre cuvinte la modă pe Facebook, metrosexuali și reviste proaste pentru femei

foto Știați că mai sunt reviste și site-uri pentru femei care, când scriu de spre relații de amor, menționează ca principală problemă într-un cuplu faptul că el lasă colacul de la toaletă ridicat? Deci asta ne omoară relațiile, de vreo cinșpe ani încoace, de când s-a dezvoltat abitir presa pentru femei: că el nu pune la loc colacul după ce ... Citeşte mai departe »

Noaptea, acasă

foto Nu mai știu cine a zis asta, dar parcă aș fi zis-o eu: „Noaptea e cea mai bună parte a zilei”. Sunt ceasurile mele favorite, în care lucrez aproape febril, scriu de parcă aș fi legată la baza universală a cuvintelor, e liniște și totul în jur e un mister extraordinar. E atât de frumos! Și-mi place să fiu ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: Top 10 citate de Nicolae Iorga

Le-am ales pe cele care mi-au plăcut cel mai mult, însă, cu atâta bogăție de cuvinte lăsată în urmă de Nicolae Iorga, lista e deschisă… „Te leagă de lume ce-i dai, nu ce-ți dă.” „Un om fățarnic are două fețe și nici un obraz.” „Vei fi cu atât mai fericit, cu cât va trăi mai mult copilul ce ai fost.” ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus