duminică , 24 ianuarie 2021

Arhivă etichete: DallesGo

Abonare RSS

Universul oamenilor pasionați, la reducere: minus 20 % din preț la cursurile DallesGO

Stilism & Tendinţe în Modă // Make-up // Fotografie // Social Media Design Interior // PR // Comunicare Online // Hairstyling // Cooking // Actorie Urmează-ți pasiunea și înscrie-te la cursul tău preferat, la DallesGO! Ai o atracţie irezistibilă pentru o călătorie în universul modei şi îţi doreşti să înveţi despre stil, tendinţe şi cum să stăpâneşti arta de a ... Citeşte mai departe »

DallesGO: S-a dat startul înscrierilor la cele mai căutate cursuri after work din Capitală

PR // Comunicare Online // Design Interior // Fotografie Stilism & Tendinţe în Modă // Make-up // Hairstyling // Cooking // Actorie DallesGO, cea mai creativă și interactivă platformă de cursuri after work din București, împlinește trei ani și sărbătorește sezonul cu numărul 7 printr-o campanie cu totul specială: 007 – The Autumn Issue. Universul DallesGO este cea mai cunoscută ... Citeşte mai departe »

„Măiastra, povestea rescrisă a iei”. Fashion show la Galateca

Joi, pe 1 august, începând cu ora 20.00, sunteți așteptați la galeria Galateca, la un eveniment dedicat iei tradiţionale româneşti şi reinterpretării contemporane a acesteia. Realizat cu participarea grupelor de Stilism, Make-Up şi Hairstyling ale platformei de cursuri after-work Dalles go, evenimentul va avea ca highlight fashion show-ul „Ia Ready-to-wear”. Ii vintage şi moderne, produse ale unor designeri români renumiţi ... Citeşte mai departe »

Fashion Garage 70% OFF Summer Edition, cu Irina Markovits, la DallesGO

Sâmbătă, 6 iulie, DallesGO reeditează un eveniment concept în care s-a implicat alături de cei mai creativi viitori stiliști, fotografi și make-up artiști: Fashion Garage – 70% OFF Summer Edition. Universul DallesGO este cea mai cunoscută platformă de cursuri after work din București, un loc al oamenilor pasionați de dezvoltare personală și profesională, o comunitate susținută de dorința de a ... Citeşte mai departe »

Dragostea durează trei luni: Urmărește-ți pasiunea și înscrie-te la cursul tău preferat!

S-a dat startul înscrierilor pentru cele mai căutate cursuri after work din Capitală! La Universul DallesGO, timpul liber are acum și mai multă savoare. Dacă vrei să îți urmezi pasiunea after work sau vrei să îți dezvolți un talent care poate deveni o carieră, alege acum un curs din portofoliul DallesGO. Universul DallesGO a selectat pentru tine cele mai interesante ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus