marți , 17 septembrie 2019

Arhivă etichete: David Gulden

Abonare RSS

David Gulden: “In Africa, there is no ideology of saving nature for nature’s sake”

Wildlife photographer and environmentalist DAVID GULDEN talks about his art and his life in Kenya, revealing the highs and lows of his profession and the biggest obstacle he had to face to take a good shot. In concise answers, Gulden is very realistic when it comes to the saving of nature and animals in Africa, and then he sweetens his ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. David Gulden: „În Africa, nu există ideologia de a salva natura de dragul naturii”

De peste 20 de ani, DAVID GULDEN fotografiază viața sălbatică din Africa. În urma unei vacanțe petrecute alături de tatăl său în Kenya, în adolescență, a decis să se mute în această țară și să-și urmeze visul – acela de a arăta lumii frumusețea fără de cusur a naturii și a animalelor sălbatice, astăzi tot mai amenințate de pericolul uman. ... Citeşte mai departe »

Animale sălbatice în Africa, de David Gulden

O serie de imagini alb-negru impresionante, cu animale sălbatice din Africa, a fost inclusă în cartea „The Centre Cannot Hold” a fotografului David Gulden. Volumul prezintă cadre cu animale precum girafe, crocodili sau rinoceri și atrage atenția și asupra problemei mediului înconjurător și a felului în care este afectat habitatul natural al viețuitoarelor. Fotografiile au fost realizate în Kenya, de-a ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus