joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: dependenta fumat

Abonare RSS

Romy Schneider, la prima țigară

foto Actrița austriacă Romy Schneider, fotografiată în 1955, chiar în anul în care începuse să lucreze la trilogia „Sissi”, rolul cel mai popular din cariera sa. Autorul fotografiei nu este cunoscut, însă mai multe surse susțin că Schneider fuma aici pentru prima dată. Avea 17 ani. A continuat să fumeze pentru tot restul vieții sale scurte, câte două sau trei ... Citeşte mai departe »

Îmi place să fac tot ce n-ar trebui să fac

Foto: urbanwallart.wordpress.com îmi place să mă culc târziu, chiar dacă, exact ca-n gluma aia care circulă pe Facebook, în fiecare dimineață realizez că e o idee proastă. mă rog, asta când mă trezesc dimineața. Niciodată n-am avut un job care să mă solicite la birou de la 8, așa încât dorm cam (prea mult) în prima parte a zilei. îmi ... Citeşte mai departe »

Mai ai o șansă, anul acesta, să te lași de fumat! Diana Vasiliu reîncepe sesiunile Allen Carr

Diana Vasiliu, singurul terapeut Allen Carr din România, anunță startul unei noi serii de sesiuni anti-fumat, ce au la bază celebra metodă ușoară de a-i face să renunțe la țigări chiar și pe cei mai pasionați fumători. Prima ședință organizată de Diana Vasiliu are loc pe 30 octombrie, însă, dacă nu mai prindeți un loc pentru această dată, vă puteți ... Citeşte mai departe »

Fumători celebri care adoră țigara de modă veche – GALERIE FOTO

În timp ce unele celebrități fumează țigări electronice, afișându-le ca pe un accesoriu excentric, altele au rămas fidele țigărilor clasice, de modă veche. Leonardo DiCaprio, Robert Pattinson, Bruno Mars și Katherine Heigl sunt doar câteva dintre starurile care au adoptat, în ultima perioadă, țigara electronică, în ciuda controverselor legate de substanțele pe care aceasta le conține. De partea cealaltă, celebrități ... Citeşte mai departe »